Adams Vision Diabecalm 30 cps, Adams

Diabecalm 30 cps, Adams

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16341
39,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Diabet
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Diabecalm 30 cps, Adams de la Adams Vision

DESCRIERE DIABECALM 30 CPS, ADAMS

 

Diabecalm- Promovează valoarea normală a nivelului de zahăr în sânge.

Cu cele 20 de ingrediente atent selecționate acest complex de vitamine și de extracte de plante este recomandat pentru echilibrarea nivelul glucozei din sânge, pentru reducerea nivelului de colesterol și de trigliceride.

Ajută la menținerea concentrațiilor normale de glucoză și colesterol în sânge, la reducerea glicemiei, fiind recomandat în cazurile simptomelor asociate diabetului:

  • setea acută,
  • urinare frecventă.

Un nivel ridicat de glicemie, colesterol și trigliceride, duc la risc cardiovascular.

Glicemia, sau concentrația zahărului din sânge, este un element extrem de important în sănătatea unei persoane, de aceea este recomandat Diabecalm, menținându-le la un nivel normal. În caz contrar poate interveni diabetul și hipertensiunea arterială.

Diabecalm scade semnificativ riscul cardiovascular, promovând un stil de viață sănătos și ajutând la menținerea normală a glicemiei, colesterolului și a trigliceridelor.

Beneficii:

  • Complex de 20 de vitamine și extracte într-o singură capsulă.
  • Ajută la menținerea glicemiei, a colesterolului și a trgliceridelor la un nivel normal.
  • Ajută la prevenirea diabetului și la controlarea simpomelor la cei suferinzi.
  • Previne riscul cardiovascular.

Administrare:

Ca supliemt alimentar, luați zilnic 1-3 capsule. Pentru beneficii și efecte satisfăcătoare se recomandă administrarea acestui supliment pe o perioadă îndelungată de timp, între 1-3 luni.

Precauții:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Consultați medicul înainte de a folosi acest produs, în cazul în care sunteți  însărcinată sau dacă alaptați.

Prezentare: 30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite