Hanf & Natur Ciocolata alba BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr

Ciocolata alba BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr
26,99 lei

Nu este in stoc

Descriere Ciocolata alba BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr de la Hanf & Natur

Ciocolata alba BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr

Ciocolata alba bio cu seminte de canepa Hanf Natur a fost premiata cu medalia de Aur in anul 2019, acordata de Societatea Agricola Germana (DLG).

Este o ciocolata alba delicioasa si de calitate bio.

Contine seminte de canepa caramelizate.

Are o consistenta delicata si un gust ce te va surprinde in mod placut.

Poate contine urme de nuci si gluten. Certificare ecologica producator DE-OKO-013.

Produs in Germania.

Gramaj: 100g

Compozitie: Zahar brut de trestie*, unt de cacao*, lapte integral*, seminte de canepa decojite*, masa de cacao*, smantana praf*, lapte praf degresat*, vanilie bourbon*. Cacao in forma solida: minim 33%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la lactoza. Posibil alergie la nuci.

Este posibila contaminarea incrucisata cu gluten.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2320kj/557kcal, grasimi 35.8g din care acizi grasi saturati 21.6g, carbohidrati 49.6g din care zaharuri 49.6g, fibre 1.7g, proteine 8.2g, sare 0.26g.

Beneficii: Aceasta ciocolata este fabricata din ingrediente organice certificate de cea mai buna calitate, aspect ce ii confera o consistenta aparte si un gust unic.
Pentru acest preparat au fost selectionate seminte de canepa caramelizate, care se potrivesc perfect cu ciocolata alba si ofera produsului un gust minunat si o textura crocanta.

Utilizare produs: Ciocolata bio Hanf & Natur este ideala pentru a-ti indulci orice moment al zilei cu un produs de foarte buna calitate.
Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere, se pastreaza intr-un loc rece si intunecat.

Ciocolata alba BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr, se regaseste in categoria Gustari si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite