Hanf & Natur Ciocolata neagra 70% BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr

Ciocolata neagra 70% BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr

Disponibil la comanda online

SKU 17678
26,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ciocolata neagra 70% BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr de la Hanf & Natur

Ciocolata neagra 70% BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr

Ciocolata neagra 70% bio cu seminte de canepa Hanf Natur a fost premiata cu medalia de Aur in anul 2020, acordata de Societatea Agricola Germana (DLG).

Are o consistenta delicata, un gust rafinat si contine seminte de canepa decojite si prajite usor si un continut de cacao de minim 70%.

Poate contine urme de nuci, lapte si gluten. Certificare ecologica producator DE-OKO-013. Produs in Germania. 

Gramaj: 100g

Compozitie: Masa de cacao*, zahar brut din trestie*, seminte de canepa* 12%, unt de cacao*, Cacao in forma solida: minim 70%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la lactoza. Posibil alergie la nuci. Este posibila contaminarea incrucisata cu gluten.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2299kj/555kcal, grasimi 42.4g din care acizi grasi saturati 25.2g, carbohidrati 28.6g din care zaharuri 23.8g, fibre 12.9g, proteine 8.3g, sare 0.02g.

Beneficii: Aceasta ciocolata este fabricata din ingrediente organice certificate de cea mai buna calitate, aspect ce ii confera o consistenta aparte si un gust unic.
Pentru acest preparat au fost selectionate cele mai bune seminte de canepa, trecute prin procesul delicat de decojire si printr-o prajire lenta.
Prajirea usoara ofera o aroma fina de canepa, care se raspandeste in produs si se armonizeaza perfect cu ciocolata de inalta calitate. Utilizare produs: Ciocolata bio Hanf & Natur este ideala pentru a-ti indulci orice moment al zilei cu un produs de foarte buna calitate.
Se pastreaza la temperatura camerei. Dupa deschidere, se pastreaza intr-un loc rece si intunecat.

Ciocolata neagra 70% BIO cu seminte de canepa Hanf Natur 100 gr se regaseste in categoria Gustari si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite