Adams Vision Potent 9 10cps Vegetale

Potent 9 10cps Vegetale

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17256
56,70 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Potent 9 10cps Vegetale de la Adams Vision

Descriere POTENT 9 de la Adams Vision

este compus din extracte de plante cu efecte benefice asupra performanțelor sexuale masculine

  • Brânca Ursului: crește fertilitate masculină 
  • Tribulus Terrestris (Colții babei): crește dorința și capacitatea sexuală
  • Maca: crește libidoul și stimulează fertilitatea masculină
  • Ginseng Coreean: facilitează erecția
  • Ginseng Siberian: stimulează potența masculină

Mod de utilizare: 2 capsule ocazional, luate cu multă apă. Profilactic, 1 capsulă/zi, luată cu multă apă. A se consuma de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Atenționare: Supliment interzis sportivilor. Suplimentele alimentare nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Precauții: Ambalat într-o unitate care procesează cereale, muștar, soia, nuci, alune, susan. A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alăptează, copii și persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Ingrediente: agent de încărcare: celuloză microcristalină, capsulă vegetală (hidroxipropilmetilceluloză), extract 4:1 din fructe de Goji (Lycium barbarum) 50mg, extract 4:1 din rădăcină de Maca (Lepidium meyenii) 50mg, extract din rădăcină și frunze de Ginseng Coreean (Panax ginseng) cu 30% ginsenoside 50mg, extract din fructe de Palmier pitic (Serenoa repens), cu 25% acizi grași 40mg, extract cu rădăcini de Rhodiola rosea cu 3% salidrozide 40mg, pulbere de Goji (lycium barbarum) 30mg, extract din fructe de Colții-babei (Tribulus terretris), 40% saponine 30mg, extract 4:1 din plante de Brânca-ursului (Heracleum sphondylium) 30mg, extract din rădăcină de Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus), cu 0.8% eleutherozide 20mg, extract din fructe de Piper-negru (Piper nigrum), cu 5% piperine 10mg, agent antiaglomerant, dioxid de siliciu.

Prezentare: 10 cps.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite