Painici multicereale BIO cu banana si dovleac, +6 luni Smileat

Painici multicereale BIO cu banana si dovleac, +6 luni Smileat

Disponibil la comanda online

SKU 16999
25,64 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Dulciuri Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Painici multicereale BIO cu banana si dovleac, +6 luni Smileat de la Smileat

Painicile uscate bio cu banana si dovleac, +6 luni de la Smileat

sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata. Aceste painici din multicereale cu banane si dovleac au fost realizate cu cele mai bune materii prime din agricultura ecologica, fiind 100% organice si nu contin gluten, totodata fara adaos de zahar sau sare adaugata, fara conservanti, fara coloranti si fara ulei de palmier, sunt ecologice si sanatoase, acesta fiind si principiul definitoriu Smileat. Acest produs este ideal pentru a fi consumat si in perioada de crestere a dintilor si este bogat in fibre. Pachetul contine in total 12 gustari, ambalate in 6 pungi a cate doua painici.

Bebelusul tau poate sa consume aceasta gustarica incepand cu varsta de 6 luni.

Acest produs poate fi consumat in forma lui simpla sau ca si painica alaturi de masa principala. Este o gustare potrivita in orice moment al zilei. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros. Certificare ecologica producator IT-BIO-014. Produs in Italia. 

Gramaj: 60g

Compozitie: Faina de cereale*(orez brun*, porumb*, hrisca*) 90%, lapte praf degresat*, pulbere de banane* 4%, aroma de banane* 1,5%, pulbere de dovleac* 0.5%*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la lactoza.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1462.6kj/345.9kcal, grasimi 2.4g din care acizi grasi saturati 0.73g, carbohidrati 70.5g din care zaharuri 5.7g, fibre 9.1g, proteine 8.2g, sare 0.07g. Beneficii: Acest produs a fost realizat cu cele mai bune materii prime din agricultura ecologica certificata, este 100% natural, fara adaos de zahar, sare si fara ulei de palmier.

Este ecologic si sanatos, acesta fiind si principiul definitoriu Smileat. Utilizare produs: Acest produs este ideal pentru a fi consumat si in perioada de crestere a dintilor si este bogat in fibre.
Pachetul contine in total 12 gustari ambalate in 6 pungi a cate doua painici.

Bebelusul tau poate sa consume aceasta gustarica incepand cu varsta de 6 luni.
Acest produs poate fi consumat in forma lui simpla sau ca si painica alaturi de masa principala. Este o gustare potrivita in orice moment al zilei.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite