Balsam hidratant fara clatire cu ulei de argan pentru par cret, Arganicare, 400 ml

Balsam hidratant fara clatire cu ulei de argan pentru par cret, Arganicare, 400 ml

Disponibil la comanda online

SKU 17340
62,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Balsam de par Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Balsam hidratant fara clatire cu ulei de argan pentru par cret, Arganicare, 400 ml de la Arganicare

Balsam hidratant fara clatire cu ulei de argan pentru par cret, Arganicare, 400 ml

Balsamul hidratant fara clatire cu ulei de argan pentru par cret Arganicare contine ingrediente active care lasa parul moale si stralucitor. Protejeaza parul impotriva actiunii factorilor toxici din mediu, a expunerii la lumina ultravioleta, poluare, vopsirea frecventa a parului sau tratarea termica intensa.

Contine un complex de nutrienti care definesc onduleurile naturale ale parului, hidrateaza pentru a sustine rezistenta si flexibilitatea parului: Vitamina D fortifica parul si ii ofera flexibilitate si stralucire. Vitamina E din uleiul de argan si untul de Shea este recunoscut pentru proprietatile hidratante, regenerante si restructurante.

Utilizare: Aplicati o cantitate potrivita in palme si apoi aplicati de la jumatatea firului de par pana la varfuri. Distribuiti uniform prin par si coafati. Nu clatiti. Se poate folosi fie pe parul umed, fie pe parul uscat.  

Ingrediente: Cyclopentasiloxane; dimethiconol, cyclomethicone, Argania Spinosa (Argan) kernel Oil, C12-15 alkyl benzoate, phenyl trimethicone, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, tocopheryl acetate, fragrance, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite