PlantExtrakt Imunorezistan 30 comprimate Plant Extrakt

Imunorezistan 30 comprimate Plant Extrakt

Disponibil la comanda online

SKU 18834
34,95 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gripa / Raceala Imunitate Imunitate copii Raceala si gripa
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Imunorezistan 30 comprimate Plant Extrakt de la PlantExtrakt

Imunorezistan 30 comprimate Plant Extrakt 

Proprietati:
- sănătatea tractului respirator superior este importantă pentru sănătatea întregului organism și confortul cotidian al fiecărei persoane;
- ingredientele din compoziția comprimatelor pentru supt Imunorezistan susțin sistemul imunitar/capacitatea de autoapărare a organismului (Echinacea);
- sănătatea tractului respirator superior și confortul respirator (Echinacea Pelargonium) fiind eficient în caz de răceli sezoniere (Echinacea);
- ajută în caz de răgușeală și iritație a gâtului (Echinacea Pelargonium) având efect calmant și plăcut asupra gâtului faringelui și corzilor vocale (Echinacea).

Mod de administrare:
Adulți și copii de peste 7 ani: 4 - 6 comprimate pentru supt Imunorezistan pe zi inainte de mese.
Copii de la 4 la 7 ani: 2-3 comprimate pentru supt Imunorezistan pe zi inainte de mese.
Comprimatul se menține în gură până la dizolvare. Se recomandă să nu se bea sau să nu se mănânce cel puțin 30 de minute după dizolvarea comprimatului.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Ingrediente:
agent de ingrosare: guma arabica; agenti de umezire: sorbitol sirop de maltitol apa purificata; extract 45-50:1 din suc presat la rece din parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea); acidifiant: acid citric anhidru; extract hidroetanolic 4:1 din parti aeriene de Pelargonium sidoides; concentrat de suc de visine; potentiator de aroma: Acerola; agent de glazurare: ceara carnauba; indulcitor: sucraloza.

Precautii:
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata echilibrata si un mod de viata sanatos.
Ingerarea unei cantitati mai mari poate avea efect laxativ.
Nu se recomanda utilizarea in boli autoimune tumori maligne; se recomanda prudenta la utilizare in afectiuni sistemice de tipul: tuberculoza leucoza colagenoza scleroza multipla SIDA si in sarcina.

Prezentare:
30 comprimate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite