BetterYou Magnesium Oil Body Spray 100 ml

Magnesium Oil Body Spray 100 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 16748
93,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Magnesium Oil Body Spray 100 ml de la BetterYou

Magnesium Oil Body Spray (100 ml), BetterYou

Clorură de magneziu pură, sub formă de spray.

Spray-ul cu ulei de magneziu este o soluție saturată de clorură de magneziu din sursă marină, unul dintre cei mai solubili dintre toți compușii de magneziu.

Formulat pentru utilizare topică, BetterYou Zechstein Magneziu începe absorbția imediat ce este masat pe piele, putând să ajute la susținerea bunăstării generale și a relaxării naturale.

Magneziul utilizat în spray-ul Magnesium Oil Body Spray a fost purificat în mod natural de peste 250 de milioane de ani pentru a garanta că este lipsit de poluanți artificiali și metale grele.

De ce e importantă suplimentarea cu Magneziu?

Responsabil pentru peste 325 de reacții chimice din interiorul corpului, magneziul poate ajuta la:

  • susținerea absorbției calciului
  • susținerea funcției musculare normale
  • menținerea oaselor și a dinților sănătoși

Ingrediente: soluție concentrată de Zechstein Inside® clorură de magneziu hexahidrat (apă, clorură de magneziu hexahidrat - concentrație 31%).

Doză recomandată: Adulți: 10 pufuri .

Potrivit pentru vegetarieni și vegani. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați vă recomandăm să consultați medicul.

Mod de administrare: Se pulverizează între 5 și 10 pufuri pe corp și se masează bine. După duș sau baie este momentul ideal pentru a se aplica, deoarece pielea este caldă și porii sunt deschiși, fapt care ajută la absorbție. Se poate aplica oriunde pe corp, evitând zonele delicate, cum ar fi ochii. Concentrați-vă pe articulații, mușchi și zonele afectate.

Conține 600 pufuri.

Dozare
10 pufuri oferă 200 mg de magneziu elementar optim absorbabil.

Depozitare

Odată deschis păstrați la temperatura camerei, evitând expunerea directă la soare.

Avertizări

Atentie! Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. Nu folosiți pe pielea crăpată sau pe răni deschise. Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Ați putea experimenta o ușoară senzație de furnicătură în urma aplicării inițiale. Acest lucru se datorează faptului că absorbția are loc imediat și se estompează în urma utilizărilor repetate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre BetterYou: Fondata de Andrew Thomas in 2006, BetterYou a fost prima companie din lume care a dezvoltat un magneziu aplicat in mod topic si spray-ul oral nutritional a fost pionier in dezvoltarea de produse in acest domeniu. BetterYou este specializat in suplimentarea de nutrienti care au fost subreprezentati sau pur si simplu omisi datorita dietei noastre moderne si a stilului de viata. BetterYou ofera o serie de suplimente nutritionale dezvoltate impreuna cu echipa de cercetare in farmacie si farmacologie de la Universitatea Cardiff, condusa de Dr. Charles Heard. Aceste produse maximizeaza livrarea de nutrienti si absorbtia ulterioara in organism, pentru un beneficiu mai mare.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social