Izolat proteic din zer, vanilie, 908gr, Adams Vision

Izolat proteic din zer, vanilie, 908gr, Adams Vision

Disponibil la comanda online

SKU 19112
201,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Efort fizic sustinut Pudra Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Izolat proteic din zer, vanilie, 908gr, Adams Vision de la Adams Vision

Izolat proteic din zer, vanilie, 908gr, Adams Vision

Whey Isolate este o pudra proteica obtinuta din derivarea concentratului de zer cu absorbtie mai rapida. Are un spectru de aminoacizi foarte benefic si un continut de proteine mai ridicat (87%). Produs pentru sportivii care cauta cele mai curate surse de proteine.Fara zahar adaugat.

Whey Isolate este de multa vreme renumit pentru capacitatea sa de a creste sinteza proteinelor (cresterea musculara), in special in perioada post-antrenament, unde este deosebit de util. Aceasta pudra proteica nu retine nimic si iti ofera proteine pure pe care corpul tau se poate baza din nou si din nou.

Whey Isolate sufera cel mai inalt nivel de procese de filtrare pentru a ajuta la indepartarea tot ceea ce nu aveti nevoie si pentru a va oferi aminoacizii de digerat pe care i-ati putea pune in organism, astfel incat sa demareze procesul de reparare si recuperare aproape instantaneu.

Aminoacizi - Proteina din zer este considerata o proteina completa, cu noua aminoacizi esentiali. Corpul tau produce aminoacizi, dar nu sunt cei care se gasesc in zer si proteinele izolate din zer. Aminoacizii ajuta la construirea muschilor si la crearea de noi celule imunitare pentru corpul tau.

Proteina - Corpul tau poate procesa doar 20 pana la 40 de grame de proteine la un moment dat. Daca incercati sa va dezvoltati masa musculara, aveti nevoie de proteine in mod constant pe tot parcursul zilei. Suplimentele proteice din zer si izolate din zer sunt bune pentru acest lucru, deoarece sunt usor de amestecat.

Whey Isolate are mai multe beneficii:

  • Construirea muschilor. Proteinele sunt esentiale pentru construirea muschilor puternici. Proteina din zer, in special, contine tipuri de aminoacizi care sunt grozavi pentru muschi.
  • Proprietati de vindecare. Daca te ranesti sau te vindeci in urma unei interventii chirurgicale, proteinele din zer pot ajuta pielea sa se vindece mai repede.
  • Vedeti castiguri de forta imbunatatite datorita reconstructiei tesuturilor musculare deteriorate si construirii de noi tesuturi musculare
  • Supliment nutritional. Daca nu obtineti suficiente proteine in dieta dvs., zerul si izolatul din zer pot umple golurile.

Ingrediente: Proteina izolata din zer; aroma (vanilie); agent de ingrosare (guma xantan); colorant (sfecla rosie); emulgator (lecitina din soia); emulsifiant (clorura de sodiu); imdulcitor (sucraloza).

Mod de utilizare: 1 portie (30gr = 1 lingurita dozatoare) de pulbere dizolvata cu ajutorul unui shaker in 200 ml de apa (lapte, ceai, dupa preferinta) pe zi. A se consuma,de preferinta, inainte de data marcat a pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionare: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Produs interzis copiilor.

Precautii: A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copii si persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite