Vitamina C cristalizata, Vitaking, 400 grame

Vitamina C cristalizata, Vitaking, 400 grame

Disponibil la comanda online

SKU 19066
69,89 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Vitamina C Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vitamina C cristalizata, Vitaking, 400 grame de la Vitaking

Vitamina C cristalizata - 400 gr, Vitaking

Acidul ascorbic sub forma de pulbere este cel mai economic format de vitamina C. In cazul in care doriti sa va asigurati doar aportul de vitamina C, nu ai nimic de pierdut daca alegi aceasta varianta rentabila, deoarece si comprimatele de vitamina C disponibile pe piata contin aceeasi substanta.

Produsul poate fi administrat cu usurinta si persoanelor care nu pot inghiti vitaminele sub forma de tablete, deoarece se poate dizolva perfect in ceaiuri, apa rece sau sucuri. Se poate utiliza si la prepararea limonadei. Produsul este disponibil si in ambalaj de 400g.

Doza zilnica recomandata:
1000mg - o jumatate de lingurita pulbere.

Mod de utilizare: se amesteca o jumatate de lingurita pulbere acid ascorbic cu 200 ml de apa sau suc natural. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite