Fara stres, 30 capsule, Herbagetica

Fara stres, 30 capsule, Herbagetica

Disponibil la comanda online

SKU 18652
40,02 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fara stres, 30 capsule, Herbagetica de la Herbagetica

Fara stres, 30 capsule, Herbagetica

Beneficii:

Creste rezistenta organismului in situatiile de stres si oboseala
Reduce efectele stresului asupra organismului
Echilibreaza starile psihoemotionale
Creste capacitatea de concentrare
Protejeaza celulele de stresul oxidativ
 
Ingrediente:
  • Extractul de Rhodiola reduce nivelul de cortizol, hormonul stresului. Creste rezistenta organismului la factorii de stres externi si reduce starile de oboseala de pe parcursul zilei.
  • 5-HTP extras din Griffonia Simplicifollia, este un precursor pentru hormonul starii de bine, serotonina. 5-HTP, reduce starile de anxietate asociate stresului si induce o stare de bine si calm.
  • Extractul de Ginseng Chinezesc actioneaza ca un tonic mental, combate oboseala mentala si creste performanta cognitiva. Ajuta organismul sa se adapteze mult mai bine la situatiile de suprasolicitare mentala si fizica.
  • Extractul din radacina de Ghimbir creste rata de absorbtie a celorlalte extracte din FaraStres. In plus, Ghimibirul reda starea de bine la nivel psihologic. Are efect antioxidant prin care protejeaza organismul de efectele negative ale starilor de anxietate si stres.
  • Compozitia produsului FaraStres este completata de Vitamina B6 si Magneziu. Vitamina B6 ajuta la mentinerea calmului si linisteste sistemului nervos. Iar, Magneziul reduce efectele stresului si ajuta la instaurarea bunei dispozitii.

 

Mod de administare: cate 1-2 capsula pe zi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite