Sapun Exfoliant cu Miere, Unt de Shea si Flori de Lavanda, 200g - Apidava

Sapun Exfoliant cu Miere, Unt de Shea si Flori de Lavanda, 200g - Apidava

Disponibil la comanda online

SKU 17687
22,61 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sapun Exfoliant cu Miere, Unt de Shea si Flori de Lavanda, 200g - Apidava de la Apidava

Sapun Exfoliant cu Miere, Unt de Shea si Flori de Lavanda, 200g - Apidava

Săpunurile exfoliante din ingrediente apicole, uleiuri vegetale, plante şi flori uscate acţionează ca un peeling natural, ajutând la regenerarea epidermei. Sunt ideale şi pentru persoanele cu probleme de ten şi în general pentru persoanele care doresc produse de îngrijire a pielii din ingrediente naturale.

Lavanda face minuni în ceea ce priveşte pielea şi tenul. Două dintre beneficiile majore ale acestei plante sunt date de proprietăţile sale antifungice şi antiseptice, care grăbesc procesul de vindecare şi reduce formarea cicatricilor. Lavanda are proprietăţi anti-inflamatoare şi de regenerare a ţesuturilor, dar şi o aromă deosebită şi relaxantă, care vă calmează starea de anxietate. Lavanda tonifică şi revitalizează, este utilă pentru toate tipurile de probleme ale pielii cum ar fi abcese, acnee, ten gras, arsuri, arsuri solare, răni, ea reduce sau minimalizează cicatricile.

Ingrediente:

  • miere, unt de shea, flori de lavanda

Mod de Aplicare:

  • se aplica pe pielea umeda, se maseaza usor, apoi se clateste.

Mod de prezentare:

  •  200 grame

Sapun Exfoliant cu Miere, Unt de Shea si Flori de Lavanda, 200g - Apidava, se regaseste in categoria Sapunuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio  PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apidava: Apidava poate fi considerata azi, cetatea mierii, locul unde se produce de 25 ani, doar miere de calitate superioara, un produs 100% pur, obtinut doar pe cale naturala, preponderent din flora variata a Podisului Transilvaniei dar si a altor zone melifere din Romania, si cu o calitate garantata. Experienta de peste 25 de ani a Dl. Victor Mates – cel care a infiintat compania in 1992 – in obtinerea, selectarea si sortarea mierii de calitate, a modului de pastrare, ambalare si promovare a produselor, a dus la pozitionarea produselor apicole Apidava pe locul 1 in preferintele consumatorilor.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite