Bio Synergie Siliciu bioactiv, 500 ml | Bio-Synergie Activ

Siliciu bioactiv, 500 ml | Bio-Synergie Activ

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17133
59,73 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Artroza Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Siliciu bioactiv, 500 ml | Bio-Synergie Activ de la Bio Synergie

Siliciu bioactiv, 500 ml | Bio-Synergie Activ

Siliciu Bioactiv este obținut printr-un proces unic de stabilizare, care menține acidul ortosilicic într-o formă de monomer. Legatura care stabilizează forma de monomer trebuie sa fie mai intâi ruptă pentru a se elibera acidul ortosilicic și a pune in libertate Siliciul, ceea ce duce la efectul de eliberare prelungită a Siliciului.

Siliciul este asociat cu efectele benefice privind mineralizarea osoasă, sinteza de colagen, sănătatea părului și a unghiilor; cea mai mare concentratie de Siliciu a fost măsurată în țesuturile conjunctive, în special în trahee, aorta, os și piele. Niveluri scăzute de Siliciu, sub formă de acid ortosilicic, pot fi găsite în ficat, inimă, mușchi și plămâni.

Scăderea concentrației de Siliciu la populația în vârstă poate fi, de aceea, legată de mai multe tulburări degenerative, inclusiv ateroscleroza. Deprivarea organismului uman de Siliciu duce la deformarea oaselor si a țesuturilor cartilaginoase, afecțiuni reversibile dupa suplimentarea cu Siliciu solubil.

Ingrediente

Aromă (vanilina), acid fosforic, acid silicic, apă, urzică (Urtica Dioica) extract 1:1, grapefruit (Citrus maxima) extract

Mod de administrare

Agitați conținutul înainte de folosire. Se administrează dimineața, pe stomacul gol. Utilizând măsura de dozare, se administrează câte 45ml pe zi, timp de o săptămână, apoi câte 15ml pe zi, timp de 3 luni sau mai mult, dacă e nevoie.

Precauții: A se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării numai cu recomandarea medicului. Nu se recomanda utilizarea în cazul alergiei la oricare dintre componentele produsului.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Prezentare: 500 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bio Synergie: BIO-SYNERGIE este o companie din Franta specializata in comercializarea de suplimente alimentare pe baza de extracte naturale, caracterizate de o inalta calitate si eficacitate. Bio-Synergie introduce o gama de produse 100% naturale, cu un mod de actiune bine stabilit si cu adresabilitate foarte clara in ceea ce priveste beneficiile produselor. Produsele naturiste Bio-Synergie au un raport calitate/pret foarte atractiv.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite