ACNDepur, pentru depurificarea fetei (anti acneic) 60 capsule Dieteticos Intersa

ACNDepur, pentru depurificarea fetei (anti acneic) 60 capsule Dieteticos Intersa

Disponibil la comanda online

SKU 19783
60,70 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Acnee Suplimente nutritive Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ACNDepur, pentru depurificarea fetei (anti acneic) 60 capsule Dieteticos Intersa de la Dieteticos Intersa

ACNDepur, pentru depurificarea fetei (anti acneic) 60 capsule Dieteticos Intersa

Drojdie de bere - urzica - brusture Supliment alimentar pentru purificarea fetei Vitamina A contribuie la mentinerea pielii în conditii normale.

Ingrediente: drojdie de bere (Saccharomyces cerevisae Meyen ex E.C. Hansen) 75 mg/cps, extract uscat de papadie (Taraxcum offcinale Weber ex F.H. Wigg) 75 mg/cps, gelatina (învelisul capsulei), pulbere din radacina de urzica (Uritca dioica L.) 70 mg/cps, extract uscat din brusture (Articum lappa majus L.) 48 mg/cps, silice coloidal (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), beta caroten 3,6 mg/cps (150 mgc de retinol/cps, 15% VNR*), silice hidratata (agent antiaglomerant), gluconat de potasiu, Lactobacillus acidophilus 90 milioane de ufc/cps.

Mod de utilizare: luati 2 capsule pe zi, înainte de mese.Conditii de pastrare: a se pastra ferit de umiditate, caldura si lumina directa a soarelui.

Avertizare: Acest produs este un supliment alimentar. Urmati doza indicata în instructiunile de utilizare. Suplimentele alimentare nu trebuie considerate ca înlocuitori ai unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dieteticos Intersa: Dieteticos Intersa S.A. este un producator spaniol de suplimente nutritive pe baza de extracte de plante certificate organic.Certificarea bio este primita de la organismul specializat la nivelul Uniunii Europene.Compania este angajata in imbunatatirea vietii prin abordari ale realizarii starii de sanatate cu suplimente care sa intalneasca necesitatea organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite