Establo Pharma Inofem Duo 60 pliculete

Inofem Duo 60 pliculete

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17233
184,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sindrom premenstrual Chist ovarian Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Inofem Duo 60 pliculete de la Establo Pharma

Inofem Duo, 60 plicuri, Establo Pharma 

Proprietati:
Supliment alimentar destinat femeilor pentru susținerea echilibrului hormonal, funcției ovariene și menstruației regulate.  Inofem DUO conține:
- două forme izomerice ale inositolului: myo-inositol și d-chiro-inositol
- sursă dublă de folați: pteroilomonoglutamic acid și calciu l-methyfolat
- două forme active de vitamina B: vitamina B6 și B12
- 2000 ui vitamina D3
- l-Arginină
Combinația celor două forme de inositol: Myo-Inositol și D-Chiro Inositol poate ajuta la îmbunătățirea șanselor de concepție ale femeilor cu sindromul ovarelor polichistice care urmează tratament de fertilizare în vitro prin reducerea riscului sindromului hiperstimulării ovariene
În plus, Inofem DUO conține ingrediente esențiale în vederea pregătirii pentru sarcina: Vitamina D, Acid Folic, Vitamina B6 și B12 în formă activă, ușor de utilizat de către organism.
Aportul de folați în timpul sarcinii este esențial în timpul sarcinii  pentru dezvoltarea placentară și embrionară, precum și pentru starea de sănătate generală. 
Vitamina B6 bioactivă interacționează atât cu hormonii endogeni, cât și cu cei exogeni, fiind unul dintre cei mai importanți nutrienți care influențează ciclul menstrual și fertilitatea.
Vitamina D3  joacă un rol important în  sănătatea reproductivă feminină. Receptorul pentru forma sa activă (VDR) este exprimat la nivelul endometrului, miometrului și deciduei (mucoasa care căptușește pereții uterului în timpul sarcinii și care este eliminată după naștere) având o acțiune locală în nenumărate sisteme, inclusiv în organele reproductive.
L-Argina este importantă în crearea condițiilor optime pentru implantarea embrionară și circulația sangvină optimă către organele reproductive.
    
Ingrediente:
Inozitol  2250 mg ( din care 2000 mg myo-inozitol, 250 mg d-chiro inozitol), Vitamina D3 (colecalciferol)  50 mcg (2000 ui), Vitamina B12 ( pirodoxal-5-phosphat) 1.36 mg, Acid folic si folat 2000 mg ( din care pteroilonoglutamic acid 1000 mg si L-5-methyltetrahydropholat 1000 mg), acid ascorbic (reglator de aciditate, l-arginina, aroma naturala de zmeura, mono si digliceride din acizi grasi (agenti de incarcare)

Mod de administrare:
Adulți: 1 plic de Inofem DUO o dată sau de două ori pe zi dizolvat într-un pahar de apă, sau conform indicațiilor medicului

Precautii:
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Este recomandat ca femeile însărcinate sau care alăptează să consulte un medic înainte de a folosi Inofem DUO. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și un stil de viață activ. Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură sub 25 grade. Nu lăsați la îndemână copiilor.Contraindicații:Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Acest produs nu este recomandat copiilor.

Prezentare:
60 plicuri

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite