Establo Pharma Supramen 120 capsule

Supramen 120 capsule

La comanda, in 2 zile

SKU 17234
250,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Supramen 120 capsule de la Establo Pharma

Supramen, 120 capsule, Establo Pharma 

Proprietati:
Produs recomandat bărbaților ca supliment alimentar ce poate ajuta la îmbunătățirea sănătății reproductive și la creșterea ratelor de succes ale programelor de fertilizare. Supramen conține o combinație optimă de ingrediente ce susțin procesul de spermatogeneză și ajută la îmbunătățirea  celor 3 parametri esențiali de evaluare ai materialului seminal:
• concentrația spermei
• motilitatea spermatozoizilor
• morfologia spermatozoizilor
Supramen conține un complex de substanțe biologic active care pot:
• susține procesul de spermatogeneză și poate îmbunătăți calitatea spermei 
• susține microcirculația adecvată în zona pelviană, ceea ce face mai ușoară realizarea unei erecții precum și oxigenarea țesuturilor pelvine
• susține echilibrul hormonal la bărbați, inclusiv menținerea unei concentrații adecvate de test-osteron 
• ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
Rolul ingredientelor din Supramen : Inozitolul joacă un rol cheie în morfo și citogeneza celulelor (inclusiv spermatozoizi), crește MMP (potențialul membranelor mitocondriale), reglează motilitatea spermatozoizilor, reglează concentrațiile de LH/FSH (hormon luteinizant/ hormon foliculo-stimulant), reduce rezistența la insulină, reglează motilitatea, capacitatia si răspunsul acrosomal.               
Licopenul contribuie la creștera motilității și a concentrației lichidului seminal, îmbunătățind activitatea enzimelor implicate în mod natural în procesele antioxidante ale lichidului seminal. Carnitină - Sursa dublă de carnitină (L-carnitină si N Acetyl- L Carnitina) contribuie la susținerea motilității și calității spermei, protejând în același timp sperma de daunele oxidative.Acidul folic în forma să bioactivă ajută la îmbunătățirea metilării materialului genetic și a diviziunii celulare, precum și la menținerea echilibrului hormonal la bărbații care se confruntă cu probleme de fertilitate. L- Arginina contribuie la imbunătățirea vasodilatației. Seleniul este important pentru funcția reproductiva și metabolismul testosteronului. Administrarea de seleniu la pacienții subfertili a indus o creștere semnificativă statistic a motilității spermei.
    
Ingrediente:
Ingrediente active (Compozitie / 4 capsule / %VNR*) - L-carnitină - 500mg, N-acetil L-carnitină - 250mg, Vitamina E - 100mg (1000% VNR), Coenzima Q10 - 100mg, Seleniu - 90µg (164% VNR), Zinc - 15mg (200% VNR), Cupru - 2mg (200% VNR),Licopen (extract de tomate standardizat la 6% licopen) - 4mg, Grupare de folati (acid folic 200µg, folat activ 200µg) - 400µg (200% VNR),L-arginină - 200mg, Vitamina D - 50 µg (2000UI) - 1000% VNR,Mio-Inozitol - 500mg. Alte ingrediente: , hidroxipropilmetil celuloză (capsulă), celuloză microcristalină (agent de incarcare), săruri de magneziu a acizilor grasi (antiaglomerant), dioxid de titan (colorant).

Mod de administrare:
4 capsule. Luați două capsule de două ori pe zi (dimineața și seara), in timpul mesei sau după masă, cu apă. Nu depășiți doza recomandată.

Precautii:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la orice componentă a suplimentului. 
A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui, preferabil la o temperatură sub 25֯ C. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos

Prezentare:
120 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social