Health Nutrition Vitamina D3 2000 IU 60 capsule moi

Vitamina D3 2000 IU 60 capsule moi

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 17230

Pret vechi: 25,00 lei

22,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Osteoporoza Adenom de prostata Tuse Imunitate Depresie
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 02.05.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Vitamina D3 2000 IU 60 capsule moi de la Health Nutrition

Vitamina D3 2000 UI, 60 capsule moi, Health Nutrition

Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară.

Are rol benefic în: funcționarea optimă a sistemului imunitar, rezistență scăzută la infecții tusea productiva, avand efect expectorant reducerea riscului de a dezvolta diabet sau boli de inimă prevenirea şi tratarea multor forme de cancer, de la cel de colon, de sân sau de prostată prevenirea depresiei. Vitamina D joacă un rol esenţial în funcționarea sistemului nervos, iar studiile confirmă că administarea dozelor crescute de vitamina D sunt asociate cu o ameliorare vizibilă a simptomelor depresiei. osteoporoză oboseală cronică incetinirea procesului de imbatranire al organismului.

Vitamina D 2000 IU contribuie la absorbția normală a calciului și a fosforului, contribuie la normalizarea nivelului de calciu din sânge, la menținerea sanatatii oaselor și la funcționarea normală a mușchilor. Vitamina D 2000 IU sprijina procesul de diviziune celulară.

Compoziție: excipienți: ulei de sofranel, capsulă: gelatină, glicerină, apă; colecalciferol.

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, pentru adulti.

 

Prezentare: 60 capsule moi

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Health Nutrition: Health Nutrition este o companie romaneasca 100% care a aparut din nevoia personala de a avea o calitate a vietii cat mai buna fara a face un efort suplimentar. Compania comercializeaza produse proprii si de import: capsule, pulberi, extracte si sucuri 100% bio. Nutritia corecta este vitala pentru a avea, zi de zi, o stare de bine si o stare de sanatate buna! De ce sa alegi sucurile Bio Health Nutrition? Sunt obtinute prin presare la rece (nu reconstituite din concentrat), sunt 100 % pure, contin ingredient unic, sunt pasteurizate la temperatura joasa, nu contin conservanti, potentiatori de aroma, coloranti sau indulcitori, provin din fructe si plante netratate chimic si nemodificate genetic, sunt certificate Bio atat in Romania cat si in restul Europei. Asigura-ti doza zilnica de vitalitate de care ai nevoie comandand online!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite