Muguri de Alun Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Alun Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19687
17,28 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Boli hepatice Hipercolesterolemie Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Muguri de Alun Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal de la Hofigal

Muguri de Alun Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietăți:
Acțiune benefică asupra: ficatului, plămânilor, măduvei osoase, țesutului conjuctiv.
- de normalizare a valorilor α- și β-lipoproteine, a colesterolului total, β-fosfoproteinelor și a acidului uric, de stimulare a eritropoiezei și granulopoiezei, stimulează activitatea celulelor Kupffer la nivelul ficatului.
- produs cu valoare biologică complexă, dinamică și unitară care asigură necesarul de substanțe biologic active în completarea dietei pentru restabilirea elasticității țesutului pulmonar și hepatic, stimularea eritropoiezei și corectarea unor dezechilibre neurovegetative.
- prin acțiune polivalentă asupra unor metabolisme (proteic, lipidic și lipoproteic, fosfolipidic și nucleoproteic) contribuie la normalizarea valorilor proteinelor serice, reducerea colesterolului total și creșterea celui esterificat, reducerea nivelului de acid uric din sânge;
- prin inhibarea procesului de scleroză al țesutului conjuctiv pulmonar și al parenchimului hepatic susține buna funcționare a plămânilor și a ficatului.

Ingrediente:
- monodoza: 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeți de alun - Corylus avellana. Conține alcool etilic 45% vol.

Mod de administrare:
- câte 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în puțină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se soarbe lent și se ține cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbției prin mucoasa bucală.
Se poate asocia și cu alte extracte glicerinohidroalcoolice la recomandarea specialistului.

Prezentare: 
30 monodoze

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hofigal:

HOFIGAL produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active. Gama de produse Hofigal cuprinde: comprimate, capsule, gemoderivate, tincturi, uleiuri volatile in miere, ovule, supozitoare, creme, geluri. Hofigal a obtinut premii importante la concursuri internationale de inventica.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite