Medica Curcuma plus piperina, 30 capsule, Pro Natura

Curcuma plus piperina, 30 capsule, Pro Natura
16,93 lei

Nu este in stoc

Descriere Curcuma plus piperina, 30 capsule, Pro Natura de la Medica

Curcuma plus piperina, 30 capsule, Pro Natura 

Atenționări:
A se păstra ferit de lumină, căldura și umiditate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu  înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos ; adăugați exercițiile fizice corespunzătoare și echilibru mental. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nostru este obținut și testat în conformitate cu standardele de calitate. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare scrisă pe ambalaj.

Ingrediente:
Pulbere din rădăcini de Turmeric (Curcuma longa)-250 mg; gelatină (capsulă); pulbere din Piper-negru (Piper nigrum)- 10 mg

Curcumă cunoscută și sub numele de "Turmeric" sau "Șofran-indian", împreună cu Piperul-negru sprijină funcțiile digestivă și hepatică și asigură funcționarea normală a articulațiilor și a sistemului cardiovascular.

Mod de administrare:
1cpsx3/zi înaint de mesele principale cu un pahar de apă Pi sau apă plată.

Prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite