Pure Life VENUS™ MAX 77ppm 480ml AUR & CUPRU golden ratio

VENUS™ MAX 77ppm 480ml AUR & CUPRU golden ratio

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18038
74,99 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere VENUS™ MAX 77ppm 480ml AUR & CUPRU golden ratio de la Pure Life

VENUS™ MAX 77ppm 480ml AUR & CUPRU golden ratio de la Pure Life

Soluţie mixtă nanocoloidal-ionică cu nanoparticule şi ioni de AUR, şi CUPRU în apă ultrapură (bidistilată) şi structurtată

Soluţia este realizată folosind proporţia numărului de aur pentru a potenţa sinergia mineralelor folosite la potenţialul lor maxim.

Folosirea apei structurate potenţează permeabilitatea celuară şi adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Amestecul special proporţionat folosind numărul de aur pentru a beneficia la maxim de efectul sinergic al solutiei ce conţine aur şi cupru nanocoloidal natural, ajută trupul din punct de vedere în primul rând geriatric prin secreţia hormonală de endorfine, oxitocină, stimularea secreţiei de elastină şi colagen. Armonizează activitatea glandelor endocrine, în special la femei, permite obţinerea unei stări generale de bine, rafinate, la nivel emoţional. Este tonic şi reîntineritor. Generează în fiinţă un echilibru hormonal şi nervos, necesar în perioadele premenstruale şi de menopauză, redând o stare de echilibru psiho-mental.

Aurul coloidal  stimulează secreţia glandelor pituitare şi pineale, echilibrează activitatea neuronală din cele două emisfere cerebrale. Elimină stresul, anxietatea şi stările depresive. Dinamizează voinţa şi reduce dependenţele psihice. Fiind un excelent afrodiziac, creşte sex-apeall-ul şi magnetismul erotic. Rol esenţial în tonifierea inimii. Este revitalizant, armonizator şi rejuvenant.

Cupru coloidal reglează funcţiile hipofizei, tiroidei, gonadelor, suprarenalelor şi pancreasului. Este important în metabolismul fierului şi catalizator în procesul de formare a globulelor roşii. Este antianemic şi tonic pentru sistemul nervos. Ajută la pigmentarea şi protejarea pielii şi a părului, elasticizează ţesutul conjunctiv. Alături de vitamina C, cuprul joacă un rol esenţial în procesul de sinteză a colagenului.

Mod de administrare: Se recomandă administrarea zilnică a două doze a câte 20 ml fiecare, dimineața şi seara, de preferință înainte de mese. Pentru un efect sporit, dublaţi doza recomandată pe durata unei cure de trei săptămâni.

Produsul este testat micro-biotic și chimic, este 100% natural. Utilizarea soluţiei VENUS în doza recomandată nu prezintă risc de supradozaj, nu este dăunător pentru organism, nu are efecte secundare şi nu interacționează cu medicamentele.

Compoziție: Particule nanometrice de aur şi cupru (de puritate 99.9%), apă distilată şi structurată (<1µS/Cm).

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite