Mass Forte Creatin R, 1kg, ciocolata, Redis

Mass Forte Creatin R, 1kg, ciocolata, Redis

Disponibil la comanda online

SKU 18188
38,12 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Suplimente nutritive Produse pentru sportivi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mass Forte Creatin R, 1kg, ciocolata, Redis de la Redis

Mass Forte Creatin R, 1kg, ciocolata, Redis

Mass Forte Creatin R este un produs pentru cresterea rapida a energiei, fortei si masei musculare datorita raportului bun de carbohidrati, proteine si creatina continut.
 
Mod de administrare:
Se administrează zilnic câte 1-2 portii a câte 90 g (2 măsuri), amestecat cu apă sau alt lichid potabil. Măsura din interiorul ambalajului contine aproximativ 45 g. Valoare energetica/portie (90 g): 346 kcal (1449 kJ).
 
Ingrediente:
Fructoza, dextroza, maltodextrina, concentrat proteic din lapte (contine lactoza), izolat proteic din soia nemodificata genetic, creatina, vitamina C, oxid de magneziu, oxid de zinc si arome alimentare.
 
Recomandari:
Mass Forte Creatin R se recomandă pentru cresterea rapidă a energiei, fortei si masei musculare datorită raportului bun de carbohidrati, proteine si creatină continut.

NOTA: Produsul este un SUPLIMENT ALIMENTAR. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor mici si nu se recomanda diabeticilor. Produsul se pastreaza in ambalajul original in locuri ferite de caldura si umezeala.
 
Contraindicatii: nu se recomanda persoanelor cu diabet zaharat si celor alergici la lactoza si soia. Poate contine urme de ou si arahide.
 
Informatii nutritionale/100g:
Carbohidrati 68,89 g          Creatina 1 g
Grasimi 1,17 g                   L- FENILALANILA 1123 mg
L- LEUCINA 1949 mg        L- LIZINA 1623 mg
L- METIONINA 331 mg     L- VALINA 1410 mg
L-TREONINA 1070 mg      L-TRIPTOFAN 364 mg
Magneziu 150 mg (40% DZR)            Minerale 4 g
Proteine 22,50 g               Vitamina C 45 mg (75% DZR)
Zinc 4 mg (28% DZR).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Redis: Redis este o companie producatoare de suplimente nutritive din anul 1997. De atunci si pana in prezent gama produselor a fost dezvoltata permanent astfel incat in acest moment compania ofera peste 50 de suplimente nutritive. Produsele se adreseaza atat sportivilor de performanta, cat si celor care sunt interesati de sanatatea si frumusetea corpului lor. Ingredientele din care sunt fabricate sunt in mare parte importate din Germania, Belgia, Austria si Grecia, dar sunt folosite si materii prime autohtone de cea mai buna calitate. In afara de suplimentele nutritive pentru sportivi exista si suplimente nutritive pentru omul obisnuit, care nu face sport, promovand produsele pentru slabit, produsele vitaminizante, mineralizante si alte categorii.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite