Omega col 3-6-9, 30 capsule, Sprint Pharma

Omega col 3-6-9, 30 capsule, Sprint Pharma
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Suplimente nutritive

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Omega col 3-6-9, 30 capsule, Sprint Pharma de la Sprint Pharma

Omega col 3-6-9, 30 capsule, Sprint Pharma

Proprietăți:
Omegacol 369 este un supliment nutritiv ce conține un echilibru de omega-acizi esențiali, într-un amestec premium de uleiuri atât vegetale (în, luminița nopții), cât și animale (ulei de peste).
Acizii grași – Omega-3, Omega-6, Omega-9 sunt „grăsimile” bune pentru sănătatea celulară, inima și metabolică. Mulți dintre acești acizi grași sunt esențiali – ceea ce înseamnă că organismul are nevoie de ei, dar nu-i poate produce în mod natural.
Grăsimile Omega-3 au beneficii pentru inimă, creier și metabolism.
Grăsimile Omega-6 sunt grăsimi esențiale care reprezintă o sursă importantă de energie pentru organism.
Grăsimile Omega-9 sunt grăsimi ajută la reducerea riscului de boli cardiovasculare și accidet vascular cerebral.
Prin combinarea ingredientelor naturale 100%, suplimentul nutritiv Omegacol 369 contribuie la îmbunătățirea echilibrului hormonal, ajuta la reglarea nivelului colesterolului, sprijină sănătatea articulațiilor și stimulează starea de spirit. Totodată acest supliment alimentar este destinat celor care vor să mențină pielea hidratată, să-și îmbunătățească fibra capilară, să încetinească procesul de cădere a părului și să aibă unghii sănătoase.

Acțiune:
Poate ajuta la reglarea nivelului de colesterol.

Compoziție:
Extract din semințe de in (Linum Usitatissimum) 753.50 mg,
Ulei din semințe de Luminița–nopții (Oenotherabiennis) 44 mg,
Ulei de peste18/12  200 mg,
Vitamina E 2.5 UI/2.50 mg.

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi, minim 12 săptămâni.

Contraindicații
La administrarea Omegacol 369 nu s-au înregistrat contraindicaţii sau efecte adverse, nici reacţii la asocierea  cu alte medicaţii, fie alopate sau naturiste.În general, este de evitat consumul suplimentelor alimentare altfel decât la recomandarea medicului, pe perioada sarcinii şi alăptării.

Prezentare:
30 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Sprint Pharma: Sprint Pharma este prezenta pe piata din Romania inca din anul 2005, in postura de importator/producator de suplimente nutritive. Portofoliul de produse Sprint Pharma cuprinde formule care au la baza atat beneficiile tratamentelor naturiste traditionale cat si rezultatele ultimelor cercetari stiintifice in domeniu, cu ingrediente 100% naturale si atent selectionate, care provin de la producatori de nivel mondial. Sprint Pharma oferia produse cu formule complexe, bine echilibrate pentru a aduce o eficienta maxima la administrare. Procesul de fabricatie este atent supravegheat si respecta cele mai recente standarde in domeniu. 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite