Vitaking Extract de Echinacea 250 mg - 90 capsule

Extract de Echinacea 250 mg - 90 capsule

Disponibil la comanda online

SKU 17008
46,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Suplimente nutritive Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract de Echinacea 250 mg - 90 capsule de la Vitaking

Echinaceea 250mg, 90cps - Vitaking

Extractul corespunde unei cantități de 1000mg de echinacea macinată. Conform unei metaanalize publicate în prestigiosul Jurnal Lancet Boli Infecțioase, Echinacea poate preveni 58% din cazurile de răceală și poate reduce durata bolii cu 1-4 zile.

Rezultatele remarcate de cercetători sunt spectaculoase. Combinația dintre vitamina C și Echinacea reduce incidența răcelii cu 86%, Echinacea simplă reduce cu 65%, iar atunci când pacienții au fost incoculați direct cu un rinovirus, Echinacea a redus riscul de a dezvolta răceală cu 33%.

Echinacea are cea mai mare eficiență dacă este folosită de la primele simptome ale răcelii sau gripei: durere în gât, senzație de amorțeală a întregului corp și dureri musculare, strănuturi etc. Însă nu sunteți complet lipsită de șansă dacă ați "ratat" aceste prime simptome și răceala este deja instalată - consumul de echinacea va scurta durata bolii chiar dacă începeți tratamentul după ce ați răcit.

Ingrediente:

  • extract hidroetanolic uscat din parti aeriene de Echinacea purpurea, capsula: gelatină, agent de incarcare : celuloza microcristalina , agent antiaglomerant: stearat de magneziu.

Mod de utilizare:

  • o capsulă pe zi.
  • Contraindicat în boli autoimune (tuberculoza, scleroză multiplă, leucoză, colagenoză, HIV/SIDA), precum și femeilor însărcinate și persoanelor cu tendințe spre alergii sau cu hipersensibilitate la plante din Fam.Asteraceae/Compositae. Poate interfera cu unele medicamente (imunosupresoare, corticosteroizi) la administrare concomitentă.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumina excesivă.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 90 capsule

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitaking: VITAKING este o firma romaneasca ce produce si importa peste 200 produse, cuprinzand marcile: Vitaking, Puritan's Pride si Swanson. Produsele Vitaking au un continut ridicat de substante active si cuprind: multivitamine, minerale, plante medicinale, suplimente naturale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite