Hypericum Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra 50 ml

Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16828
19,41 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Parazitoze intestinale Paraziti intestinali copii Tincturi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra 50 ml de la Hypericum

Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra 50 ml de la Hypericum 

Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra a fost atent formulată pentru protejarea organismului împotriva viermilor intestinali, de asemenea, aceasta este utilă și în reglarea tranzitului intestinal lent și detoxifierea organismului.

Combaterea infestărilor helmintice și susținerea proceselor de detoxifiere ale organismului sunt demersuri cu atât mai importante cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant. Similar, odată cu înaintarea în vârstă sau în perioadele stresante și de convalescență, capacitatea organismului de a se apăra împotriva factorilor patogeni interni și externi este și mai mult afectată. Un astfel de factor patogen, la care mulți dintre noi nu ne mai gândim foarte des în zilele noastre, este reprezentat de către helminți, sau viermii intestinali (cestode, trematode și nematode).

Fie că se întâmplă să ingerăm alimente sau băuturi contaminate, fie că venim în contact cu persoane sau animale infestate, și în special – dar nu neapărat – pe fondul unei imunități slăbite, putem să ne transformăm în purtătorii unor astfel de organisme, în general, patogene. Spre exemplu, un risc mărit de infestare este regăsit la persoanele cu animale de companie (mai ales dacă acestea nu urmează o schemă corectă de deparazitare), la copiii mici, la cei care călătoresc des în zone cu incidență mărită a cazurilor de parazitoze sau la cei care lucrează cu animalele și/sau vin în contact des cu fecalele acestora. De reținut, deseori, simptomele unei parazitoze pot fi insesizabile sau aceasta poate cauza simptome similare cu cele ale altor probleme de sănătate, ajungând, în acest fel, să fie identificate târziu.

De aceea, este bine să ne facem investigații specifice (de ex. examenul coproparazitologic) cu regularitate (mai ales dacă sesizăm modificări neobișnuite ale apetitului și greutății corporale) și să menținem o igienă corespunzătoare atât pentru noi, cât și pentru animalele de companie. În plus, pentru a ne apăra de infestații, o soluție naturală, simplă și nedureroasă este urmarea, măcar o dată pe an, a unei cure cu produse naturale (ceaiuri, tincturi, capsule) obținute dintr-un complex de plante medicinale, special alese pentru proprietățile lor antihelmintice și detoxifiante. Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra este o astfel de formulă, holistică, puternică și eficientă, conținând
9 plante cu acțiune vermifugă, vermicidă, antihelmintică, antibacteriană, antifungică, antivirală, detoxifiantă, antiinflamatoare, laxativă și protectoare la nivelul sistemelor digestiv, respirator, cardiovascular și nervos.

Detalii Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra:

Tincturile sunt extracte concentrate obținute din diverse părți ale plantelor medicinale sau aromatice (de ex.: scoarță, fructe, frunze, rădăcini, rășină ș.a.m.d.) uscate sau proaspete, introduse într-un solvent, de regulă un alcool cu gust neutru. Tincturile sunt mai puternice decât infuziile normale din plante și se obțin prin macerare sau percolare. Datorită concentrației mari a tincturilor, acestea se consumă în cantități mici (cca 20-40 picături), fiind deseori asociate cu infuzii din plante ( ceaiuri plante medicinale) fiind mai ușor de administrat. În funcție de plantele și solvenții folosiți, tincturile pot fi folosite atât intern, cât și extern. Calitatea superioară și unicitatea Tincturilor Hypericum constau în capacitatea elevată de valorificare a substanțelor bioactive din plantele medicinale datorită folosirii unui proces de extracție multifazic, ce implică amestecarea a două extracte lichide procesate în paralel prin metode diferite (hidroenzimatice și hidroalcoolice) gândite a fi complementare. Rezultatul final este un produs de calitate, concentrat, obținut pe baza unei gândiri holistice, ce conține o cantitate mai mare și mai diversă de compuși sanogeni valoroși față de tincturile obținute prin extracție monofazică și/sau non-enzimatică.

În concluzie, tincturile Hypericum sunt obținute cu ajutorul unor materii prime înalt-calitative, folosind metode extractive de top, originale și eficiente, dar care sunt menajante cu ingredientele active. Foarte important de remarcat este și lipsa de aditivilor, aromelor sau a coloranților.

Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra este deosebit de eficientă în stimularea eliminării paraziților intestinali responsabili de producerea majorității parazitozelor (lambliază, oxiuriază, ascaridioză) și regenerarea mucoaselor afectate de către acestea.

Datorită conținutului mare de Nucă-neagră, tinctura este deosebit de activă în: chistul hidatic hepatic (cauzat de Echinococcus granulosus sau multilocularis), teniază, giardiază, față de parazitul Fasciolopsis buski, față de amibe din genul Acanthamoeba și a protozoarului Toxoplasma gondii.

În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, uleiuri esențiale, principii amare, fitosteroli, acizi organici, saponine, polizaharide, cumarine, terpene, lactone sescviterpenice, pectine, mucilagii, iuglonă și hidroiuglonă, vitamine, săruri minerale ș.a.) din plantele medicinale folosite contribuie și la: reglarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului, calmarea inflamațiilor gastrointestinale și atenuarea disconfortului abdominal, stimularea sistemului imunitar, combaterea unor tulpini de virusuri,
fungi, bacterii și a unor specii de amibe sau protozoare, ușurarea digestiei, calmarea hemoroizilor, protejarea sistemului hepatobiliar, limitarea proceselor inflamatorii din organism, asigurarea proceselor normale de diviziune celulară, normalizarea poftei de mâncare și a tranzitului intestinal, protejarea sistemului nervos față de neurotoxinele secretate de unii paraziți, protejarea sistemului cardiovascular, normalizarea glicemiei și a lipidelor din sânge, susținerea proceselor de detoxifiere ale organismului sau reducerea spasmelor și a durerilor articulare.

Pe scurt, printre virtuțile tincturii de Antihelmintice cu Nucă-neagră se numără acțiunea: antihelmintică, vermifugă, antiparazitară, antimalarică, antifungică, antivirală, antibacteriană, antiseptică, antiinflamatoare, astringentă, depurativă, detoxifiantă, antioxidantă, antiaterogenă, neuroprotectoare, antitumorală, febrifugă, imunostimulatoare, antireumatică, hepatoprotectoare, antispastică, digestivă, colecistokinetică, stomahică, protectoare și regeneratoare la nivelul mucoaselor gastrointestinale.

Extern se poate folosi pentru:

 • întreținerea părului și a scalpului,
 • calmarea durerilor reumatice,
 • de mușchi sau de articulații,
 • calmarea hemoroizilor,
 • combaterea negilor,
 • acneei sau a unor infecții cutanate,
 • reducerea secreției de sebum,
 • combaterea mătreții și a negilor,
 • calmarea pruritului,
 • reducerea transpirației și a mirosurilor neplăcute,
 • menținerea sănătății aparatului genital.

Mod de utilizare Tinctura Antihelmintica cu Nuca Neagra:

Intern: Copii (2-6 ani): câte 5 picături, de 3 ori pe zi. Copii (6-14 ani): câte 10 picături, de 3 ori pe zi. Adulți: câte 20 de picături, de 3 ori pe zi.
Se administrează cu 15 minute înainte de masă. Cura durează 2 săptămâni și se poate repeta, la nevoie, după o pauză de 10 zile.
Extern: se adaugă 1 lingură de Tinctură Antihelmintică în Ceaiul Antihelmintic pentru băi locale care vor stimula eliminarea viermilor intestinali.

Este de preferat să se facă acest tratament de către toți membri familiei. Datorită caracterului antiinflamator și astringent al ingredientelor, tinctura se poate folosi și pentru băi de șezut (împotriva hemoroizilor), îngrijirea pielii și a părului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite