ORGANIC BIO Ulei Oregano Ciuperca piciorului FUNGUCEPT 30 ml

Ulei Oregano Ciuperca piciorului FUNGUCEPT 30 ml

Disponibil la comanda online

SKU 16882
141,95 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei Oregano Ciuperca piciorului FUNGUCEPT 30 ml de la ORGANIC BIO

Descriere produs Ulei Oregano Ciuperca piciorului FUNGUCEPT 30 ml de la ORGANIC BIO

Ingrediente : Olea Europaea Fruit Oil ( ulei de masline), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (ulei de migdale), Orignum Vulgare heracleoticum Flower Oil ( ulei esential de oregano), Melaleuca Altemifolia Leaf Oil ( ulei esential Tea Tree), Eucalyptus Citrodora leaf Oil ( ulei esential eucalipt ), Calendula Officinalis Flower Oil ( ulei de galbenele), Syzygium Aromaticum Flower Oil ( ulei esential de usturoi), Rosmarinus Officinalis Flower Oil ( ulei esential de rozmarin) ,Mentha Spicata Flower Oil ( ulei esential menta), Citrus Sinensis Peel Extract ( ulei esential de portocale dulci). Aceata este un produs 100% natural- doar pentru uz extern. Produs in E.U.

 Piciorul atletului sau micoza piciorului este o infectie cutanata superficiala care debuteaza, de obicei, la nivelul tegumentelor ultimelor 2 spatii interdigitale si care ulterior se poate extinde, afectand toata suprafata plantara (suprafata talpii).Afectarea unghiei insoteste deseori simptomele de mai sus, fiind totodata un factor de evaluare a extinderii infectiei, crescand astfel durata tratamentului.  Forma de stopare a fungului este bazata pe CARVACOL, fenolul cu cel mai puternic efect din uleiul de Oregano, confirmat de numeroase studii pentru proprietatiile sale antifungice si antibacteriale Complexul de uleiuri   cu vitamine A, C, E ajuta la descuamari fine, pruriginoase pe fond eritematos cu localizare plantara si pe fata dorsala a piciorului insotita de fisurarea si macerarea tegumentului la nivelul fetelor laterale ale degetelor ce delimiteaza ultimele 2 spatii interdigitale; insotite uneori de vezicule. . Îmbunătățiri vizibile în decurs de 2 săptămâni. .A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra in cutie, intr-un loc racoros si uscat, ferit de razele soarelui. Inchideti capacul dupa utilizare.  In caz de iritatie intrerupeti utilizarea.
MOD DE UTILIZARE:
Utilizați pipeta și puneți 25 picături într-un vas mic cu apă caldă (aproximativ un litru) pentru a face o baie de picioare o dată pe zi. Acoperiți cu apă până când degetele sunt complet scufundate. Mentineti picioarele scufundate timp de 12-15 minute, o dată pe zi, în fiecare zi timp de 13 zile. Ștergeți picioarele și între degete cu un prosop curat. Dacă aveți unghii mari, tăiați-le cu atenție. Puneți șosete curate. Sentimentul de relaxare este unic. Senzația de căldură este normală.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite