Ulei de alune de padure virgin BIO Abel 250 ml

Ulei de alune de padure virgin BIO Abel 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19816
87,74 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri alimentare Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de alune de padure virgin BIO Abel 250 ml de la Abel

Ulei de alune de padure virgin BIO Abel 250 ml

Uleiul de alune de padure virgin bio Huilerie de Lapalisse este un produs de calitate inalta si provine din agricultura ecologica certificata. Ambalajul special Lapalisse are scopul de a proteja produsul, pastrandu-i proprietatile la un nivel cat mai inalt. Uleiul de alune de padure virgin bio este o adevarata sursa de sanatate fiind bogat in vitaminele A,B,C,E, fibre, minerale si acizi grasi (omega 3 si omega 6). Printre beneficiile sale multiple se numara si faptul ca ajuta la preventia bolilor cardiovasculare si a diabetului, intareste sistemul imunitar, imbunatateste circulatia sangelui. Este folosit inclusiv ca adjuvant in caz de depresii sau insomnii. In ritualurile de ingrijire este folosit adesea pentru a hidrata cu delicatete pielea, fara a o incarca. Este recomandat in special pentru ingrijirea tenului gras sau mixt. Acest ulei contribuie la echilibrarea secretiei de sebum, are o textura care patrunde usor in piele si un miros placut. Uleiurile organice produse de compania Huilerie de Lapalisse provin din agricultura specializata si ecologica certificata. Ele reprezinta combinatia perfecta intre echilibru si gust, intre beneficii naturale si arome.

Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparenta si trasabilitatea lor au ajutat la reputatia creata si sustin gustul autentic si placut al produselor Lapalisse. Acest tip de ulei virgin si organic are culoarea galben chihlimbar, este fin si delicat, totodata are o aroma subtila si parfumata. Este un ulei bogat in vitamina E, fiind ideal pentru preparate calde sau reci, alaturi de peste, legume fierte, legume crude si carne alba. Totodata este potrivit si pentru adaugarea de gust produselor de patiserie. Permite toate tipurile de gatire sau asezonare. Se recomanda pentru asezonari gourmet sau in retete clasice, indiferent ca iti doresti un preparat sarat sau dulce.

Compozitie: Ulei de alune de padure virgin* 100%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci si seminte de susan.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 3404kj/828kcal, grasimi 92g din care acizi grasi saturati 9.2g, acizi grasi mononesaturati 73.6g, acizi grasi polinesaturati 9.2g, carbohidrati 0g din care zaharuri 0g, fibre 0g, proteine 0g, sare 0g.

Beneficii: Uleiul de alune de padure virgin bio este o adevarata sursa de sanatate fiind bogat in vitaminele A,B,C,E, fibre, minerale si acizi grasi (omega 3 si omega 6). Printre beneficiile sale multiple se numara si faptul ca ajuta la preventia bolilor cardiovasculare si a diabetului, intareste sistemul imunitar, imbunatateste circulatia sangelui. Este folosit inclusiv ca adjuvant in caz de depresii sau insomnii.

Utilizare produs: Acest tip de ulei virgin si organic are culoarea galben chihlimbar, este fin si delicat, totodata are o aroma subtila si parfumata. Este un ulei bogat in vitamina E, fiind ideal pentru preparate calde sau reci, alaturi de peste, legume fierte, legume crude si carne alba.
Totodata este potrivit si pentru adaugarea de gust produselor de patiserie.

Permite toate tipurile de gatire sau asezonare. Se recomanda pentru asezonari gourmet sau in retete clasice, indiferent ca iti doresti un preparat sarat sau dulce.

In ritualurile de ingrijire este folosit adesea pentru a hidrata cu delicatete pielea, fara a o incarca. Este recomandat in special pentru ingrijirea tenului gras sau mixt. Acest ulei contribuie la echilibrarea secretiei de sebum, are o textura care patrunde usor in piele si un miros placut.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite