Ulei special Pizza, selectie fina Abel 250 ml

Ulei special Pizza, selectie fina Abel 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19823
40,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Uleiuri alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei special Pizza, selectie fina Abel 250 ml de la Abel

Ulei special Pizza, selectie fina Abel 250 ml

Uleiul special pentru pizza selectie fina Abel 1898 este realizat din ulei rafinat de rapita, condimente si arome naturale ce ofera preparatelor un gust desavarsit. Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparenta si trasabilitatea lor au ajutat la reputatia creata si sustin gustul autentic si placut al produselor Huilerie de Lapalisse. Uleiul de rapita este considerat unul dintre cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit datorita continutului foarte scazut de grasimi saturate. In plus, vitamina E alaturi de acizii grasi sanatosi Omega 3 si Omega 6 contribuie la functionarea optima a inimii si a creierului, precum si la cresterea nivelului de energie.

Pe langa uleiul de rapita cu beneficii pentru sanatatea intregului organism, condimentele speciale: cimbrul , rozmarinul si aroma naturala de chili ofera acestui produs un gust autentic. Este un ulei versatil, care poate fi introdus in foarte multe retete delicioase. Acest ulei are o nuanta deosebita de galben auriu. Se recomanda pentru asezonare si gatire. Este un ingredient ideal care ofera o savoare fina si usor picanta preparatelor italienesti: pizza, paste, salate, orez.

Este recomandat de asemenea si pentru marinarea preparatelor, carne la gratar sau peste la cuptor.

Compozitie: Ulei rafinat de rapita 97.5%, condimente 2%, aroma naturala de chili 0.5%. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 3404kj/828kcal, grasimi 92g din care acizi grasi saturati 6.5g, acizi grasi mononesaturati 59g, acizi grasi polinesaturati 26g, glucide 0g din care zaharuri 0g, fibre 0g, proteine 0g, sare 0g.

Beneficii: Uleiul de rapita este considerat unul dintre cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit datorita continutului foarte scazut de grasimi saturate. In plus, vitamina E alaturi de acizii grasi sanatosi Omega 3 si Omega 6 contribuie la functionarea optima a inimii si a creierului, precum si la cresterea nivelului de energie.

Utilizare produs: Se recomanda pentru asezonare si gatire.
Este un ingredient ideal care ofera o savoare fina si usor picanta preparatelor italienesti: pizza, paste, salate, orez.
Este recomandat de asemenea si pentru marinarea preparatelor, carne la gratar sau peste la cuptor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite