Sano Vita Fulgi de ovaz Crocanti 250g Sanovita
Descriere Fulgi de ovaz Crocanti 250g Sanovita de la Sano Vita
Fulgi de ovăz Crispy/ Crocanți 250g Sanovita
Se remarca prin continutul de carbohidrati, si fibre de buna calitate si proteine. Acesti fulgi de ovaz sunt copti, ceea ce ii face sa fie crocanti si potriviti pentru gustul fiecaruia. Persoanele care mananca fulgi de ovaz la micul dejun au mult mai multa energie. Se pot consuma in diverse retete sau cu lapte, iaurt, suc de fructe.
Fulgii de ovaz, ca si celelalte cereale, pot fi stocate timp de mai multe luni intr-un loc racoros si uscat. Daca temperatura devine extrem de calda, ei se pot depozita in frigider. Atat in varianta de cereala integrala, cat si in cea de fulgi, se pastreaza pe parcursul mai multor luni (pana la 1 an), cum spuneam, in locuri racoroase si uscate, in ambalaj etans. Totusi, daca ai apucat de deschizi ambalajul, este indicat sa ii consumi cat mai repede, de aceea nu te grabi sa cumperi cantitati mari odata, ci numai cat intentionezi sa mananci in urmatoarele cateva zile.
Ingrediente:
Fulgi copți de ovăz (Origine UE).
Declarație nutrițională per 100g
Valoare energetica 1618 kJ/ 382 kcal
Grasimi 3.8 g din care acizi grasi saturati 0 g
Glucide 74.5 g din care zaharuri 0 g
Fibre 3 g
Proteine 11 g
Sare 0 g
Fier 4 mg (28.6% VNR)
Magneziu 102 mg (27.2% VNR)
Zinc 3.1 mg (31% VNR)
Vitamina B10.6 mg (54.5% VNR)
Vitamina B20.7 mg (50% VNR)
Vitamina B60.8 mg (53.6% VNR)
VNRvaloarea nutrițională de referință
Beneficiile consumului de ovaz pentru sanatatea ta sunt multiple:
- Continutul sau ridicat de fibre contribuie la functionarea corecta a intestinului si ajuta, deci, la digestie
- Creste nivelul de energie, datorita continutului de carbohidrati complecsi.
- Ajuta la scaderea colesterolului
- Sprijina normalizarea greutatii corporale, pentru ca iti da senzatia de satietate si astfel diminueaza apetitul.
- Gratie compusilor fenolici azotati, este un bun antiinflamator si ar putea impiedica inmultirea celulelor tumorale.
- Contribuie, prin continutul sau de lizina (mai mare decat al altor cereale), la sinteza proteinelor in organsim.Regleaza nivelul glucozei din sange