Mayam Ceramide 5 gr

Ceramide 5 gr

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 8196
19,09 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceramide 5 gr de la Mayam

Ceramide, Mayam, 5 gr

Ceramide - un activ cosmetic foarte cautat si apreciat. Intareste bariera naturala a pielii, sporeste elasticitatea si imbunatateste hidratarea cutanata pe termen lung, protejeaza pielea de factorii externi, repara si protejeaza parul deteriorat.

Ceramidele sunt foarte apreciate ca active cosmetice, utilizate in multe produse de ingrijire a pielii si parului de calitate si eficiente. Contin molecule identice cu cele din piele, fiind astfel in mod particular potrivite pentru protectie pe termen lung si regenerarea pielii uscate sau sensibile.

Este fabricat printr-un proces de biofermentatie patentat si are aceeasi configuratie ca si ceramidele prezente in mod natural in piele. Acest produs este o solutie gata de utilizat, solubil in uleiuri.

Am ales sa oferim Ceramide III sub forma de mix cu alcooli grasi de origine vegetala si nu in stare pura, deoarece sub aceasta forma produsul este mult mai usor de dozat in formule si de utilizat, mai ales in cosmtice preparate acasa sau in productie de loturi mici. Isocetyl alcool si cetyl alcool sunt alcooli grasi (complet diferiti de alcoolul tip spirt, volatil) ”prietenosi” cu pielea, sunt emolienti, nu usuca si nu irita pielea.

Substanta activa (Ceramide III) aprox.10%

Prezentare: pasta alba, aproape fara miros.

Densitate: ~ 0,85

Proprietati:

  • consolideaza bariera naturala a pielii
  • protejeaza bariera lipidica a pielii, in special la tenul uscat sau matur
  • imbunatateste nivelul de hidratare a pielii
  • ajuta la mentinerea elasticitatii pielii
  • creste capacitatea de retentie a apei in piele
  • formeaza un strat protector impotriva pierderii de umiditate din piele
  • confera parului vitalitate si stralucire, ii restaureaza vigoarea
  • protejeaza firele de par de daunele factorilor de mediu (UV)
  • protejeaza parul de deteriorarea chimica.

Aplicatii, utilizare:

  • dozaj indicativ: 0,25 - 5% in functie de tipul de piele/par si de efectul dorit
  • dozat la 0,25 - 2% in aplicatii folosite regulat, pe termen lung; dozat la 2-5% in tratamente aplicate ocazional sau pe termen scurt
  • se poate include ca ingredient in preparate anhidre insa cele mai bune rezultate se obtin din compozitiile preparate prin emulsificare
  • se include in faza grasa a emulsiilor si necesita incalzire la 80-85°C
  • este foarte important ca produsul sa fie complet si clar solubilizat in faza grasa.

Se pot prepara:

  • creme hidratante pentru orice tip de ten, in special pentru cel uscat, matur sau sensibil
  • creme protectoare sau reparatoare, inclusiv in aplicatii pentru copii
  • creme pentru plaja si dupa plaja
  • balsamuri de par, creme capilare cu sau fara clatire.

Date de siguranta: a nu se pastra la indemana copiilor; uz cosmetic.


Ceramide 5 gr - producator Mayam se regaseste in categoria Ingrediente cosmetice - Active cosmetice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Isocetyl alcohol, ceramide np, cetyl alcohol.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mayam: MAYAM este brandul pentru produse cosmetice bio. Gama de produse cosmetice bio Mayam este certificata EcoCert. Produsele Mayam cuprind: uleiuri de baza, uleiuri esentiale naturale, unturi exotice, creme si uleiuri pentru intretinere, aromaterapie sau masaj, vitamine cosmetice, elemente pentru prepararea manuala a cosmeticelor. Gama Mayam include ingrediente cosmetice şi produse cosmetice naturale pentru ingrijire personala.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social