Cum platesc? - Puterea Plantelor

Plata la primirea coletului (ramburs)

  Pretul total al coletului se va achita numerar agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor.

  Pentru comenzile a caror valoare depaseste 149 lei, livrarea produselor se face GRATUIT.

  Pentru comenzile mai mici de  149 lei, taxa de curierat este 15.9 lei.

Plata cu cardul

Pentru plata prin card sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron - carduri de credit si carduri de debit (cardurile de salarii).
Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata, unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. PlatiOnline.eu functioneaza pe sistemul autorizare/incasare. In momentul in care ati facut o precomanda, banii vor fi doar blocati in contul dumneavoastra, iar atunci cand se poate face dovada primirii precomenzii de catre client, banii vor fi transferati din contul dumneavoastra bancar in contul nostru. In cazul in care expedierea produsului nu a fost facuta in timp util, suma va fi deblocata in maxim 30 zile, conform legilor in vigoare.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Putereaplantelor.ro

Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.eu

Plata prin ordin de plata (transfer bancar)

Livrarea comenzii in cazul platii prin ordin de plata ( virament bancar sau internet banking) se va face doar dupa incasarea sumei aferente comenzii in contul:  RO16INGB0000999907312289 de la ING Bank.

Echipa PutereaPlantelor.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 31.03.2022
Cosul este gol
Nu ai produse favorite