Cum primesc? - Puterea Plantelor

Livrarea in tara

Livrarea in tara se efectueaza prin curierul rapid GLS Romania sau Sameday Delivery in termen de 1-3 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzilor, la adresa specificata de dumneavoastra. Daca produsele comandate sunt pe stoc, expedierea se face in 24 de ore.

Observatie: comenzile primite in zilele de  Vineri dupa ora 15, Sambata si Duminca vor fi prelucrate in cursul zilei de Luni.

Costul transportului prin curier rapid este :

GRATUIT - pentru comenzi mai mari de 149 lei

15,9 lei - pentru comenzile cu valoare mai mica de 149 lei

Tarifele sunt valabile pentru livrarile pe intreg teritoriul Romaniei. Nu se taxeaza suplimentar coletele mai mari de 1 kg.

Este posibil ca la un moment dat sa nu existe pe stoc anumite produse prezentate pe site ( stocul de pe site nu este in timp real) si ca  urmare se va mari termenul de livrare. Acest lucru se va intampla doar cu acordul clientului, respectiv clientul va fi sunat pentru a i se comunica noul termen de livrare.

De asemenea, exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata din acelasi motiv si in aceasta situatie, va vom contacta telefonic pentru a va recomanda produse alternative.

Pentru livrari internationale, va rugam sa ne contactati. Costul de livrare in Europa difera in functie de tara si de greutatea coletului. Dupa ce verificam la curier costul de livrare si dvs confirmati ca este in regula, pasul urmator este plata prin transfer bancar a contravalorii produselor si a transportului. Produsele vor fi expediate dupa ce se incaseaza banii.

Echipa PutereaPlantelor.ro

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 31.03.2022
Cosul este gol
Nu ai produse favorite