Herbagetica Afa STEM 30 cps + 30 cps gratis

Afa STEM 30 cps + 30 cps gratis

Disponibil la comanda online

SKU 22354
116,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Autism, Deficit de atentie (ADHD)
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Afa STEM 30 cps + 30 cps gratis de la Herbagetica

Alga AFA este recunoscută ca fiind cel mai puternic citostatic natural vegetal, cu rezultate uimitoare în tratarea bolnavilor de cancer şi leucemie. Ajută la distrugerea tumorilor maligne şi la eliminarea lor din corp.

Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (faţă de vitaminele sintetice care se absorb doar între 5%-25%). Conţine 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor.

Alga AFA  creşte într-un singur loc în lume în cantităţi suficiente şi cu proprietăţi terapeutice optime: lacul Klamath, SUA. Apa acestui lac vulcanic conţine minerale care ajută la creşterea şi dezvoltarea algei AFA, încercările de a fi cultivată în alte locuri fiind fără succes.

Indicaţii:

  • deficienţe imunitare
  • refacere rapidă dupa traumatisme, intervenţii chirurgicale, tratamente invazive
  • boala canceroasă, radioterapie şi chimioterapie în cancer
  • reumatism (osteoartrită, poliartrită reumatoidă etc.)
  • Alzheimer, Parkinson
  • tratamente invazive
  • colagenoze, boli auto-imune în general
  • hepatită virală A, B, C, ciroză
  • leucemie.

Mod de administrare: se iau câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite