Himalaya ProHumano HepatoDefense 20 capsule

ProHumano HepatoDefense 20 capsule

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 10987
49,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ProHumano HepatoDefense 20 capsule de la Himalaya

ProHumano HepatoDefense, Himalaya, 20 capsule

ProHumano HepatoDefense - contine o formula inovatoare care combina efectele benefice ale silibinei cu cele ale fosfolipidelor esentiale. Fosfatidilcolina asigura transportul silibinei la nivelul mucoasei intestinale, fiind principala forma de adaugare a colinei in suplimentele alimentare, ingredient esential pentru ficat.

Ficatul este unul dintre organele vitale ale corpului, responsabil pentru sute de reactii chimice necesare organismului pentru a supravietui. Astfel, una dintre principalele functii ale ficatului este aceea de a produce proteine (factori de coagulare a sangelui). De asemenea, ficatul este responsabil pentru indepartarea grasimilor absorbite in urma digestiei, de producerea lipoproteinelor si de sinteza bilei care ajuta la digestia alimentelor. O alta functie importana a ficatului este aceea de a transforma glucoza in glicogen. Ficatul joaca un rol important si in detoxifierea organismului prin inactivarea sau metabolizarea multor substante, dintre care unele cu potential toxic pentru organism (medicamente, amoniac, insulina, cortizol).

Phosphocomplex este o formula inovatoare ce combina silibina cu fosfatidilcolina, sub forma de silibina fitozom. Silimarina și silibina (ca atare) au o biodisponibilitate redusa, cu o rata de absorbtie din tractul gastro-intestinal de 20-50%. Phosphocomplex creste de 10 ori biodisponibilitatea silibinei.

Indicații:

  • hepatite virale acute și cronice
  • boala ficatului gras non-alcoolic
  • boala hepatică alcoolica
  • toxicitate hepatică indusă medicamentos sau chimic.

ProHumano HepatoDefense 20 capsule - producator Himalaya se recomanda pentru Hepatita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Phosphocomplex™ 360 mg: Silibină (min. 30%) 108 mg, Fosfatidilcolină (min. 60%) 216 mg.

Administrare

Cate 1 cps pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Himalaya: HIMALAYA este o companie din India ce joaca un rol important in transpunerea stiintei Ayurveda in intreaga lume. Portofoliul Himalaya detine 200 de produse: suplimente alimentare pentru copii si adulti, cosmetice naturale adulti, cosmetice naturale pentru copii si geluri din plante. Produsele herbominerale Himalaya reprezinta combinatii complexe de plante si minerale
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social