ALOE șampon fortifiant împotriva căderii părului, EQUILIBRA, 300 ml

ALOE șampon fortifiant împotriva căderii părului, EQUILIBRA, 300 ml

Disponibil la comanda online

SKU 18394
26,26 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Alopecie Caderea parului Sampon
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ALOE șampon fortifiant împotriva căderii părului, EQUILIBRA, 300 ml de la Equilibra

ALOE șampon fortifiant împotriva căderii părului, EQUILIBRA,300 ml

Șamponul împotriva căderii părului de la Equilibra regenerează și fortifică datorită complexului vegetal special PHYTOSINERGY (argan + aloe + keratină vegetală din cereale) care hrănește, hidratează și regenerează axul firului de păr. Formulă specială pentru păr firav, care cade sau se deteriorează la vârfuri.

Equilibra® tricologica este o linie specială pentru tratamentul părului folosind cele mai inovatoare ingrediente naturale pentru a obține rezultate profesionale.

Aloe Vera din compoziție acționează extrem de blând, conferă putere și protecție firului de păr, nu usucă părul și este ideală pentru îngrijirea de zi cu zi.

Keratina hidrolizată reface legăturile rupte și îmbunătățește rezistența cuticulei prin aminoacizii care pătrund profund în structura firului de păr și astfel nu mai este lipsit de strălucire și predispus la încâlcire, rupere și despicare.

Ceaiul verde asigură mineralele și oligoelementele de bază necesare vitalității părului și scalpului, spală și curăță eficient și profund. Păstrează elasticitatea părului, împiedică ruperea acestuia.previne apariția mătreții.

Vinul roșu conține o muțțime de antioxidanți, care pot repara părul tern sau deteriorat și stimulează creșterea naturală a părului.

Compozitie : 

Șamponează părul de la rădăcină înspre vârfuri. Rădăcina este cea mai uleioasa zonă, de aceea șamponul trebuie să îndepărteze toate impuritățile.

Nu folosiți mai mult șampon decât este nevoie, în funcție de lungimea firului de păr. Vârfurile sunt, de obicei, cea mai uscată zonă a părului, de aceea este nevoie de o hidratare în plus. După șamponare, părul se clătește, se „stoarce” ușor și apoi se aplică ALOE Loțiune fortifiantă împotriva căderii părului. PENTRU UZ EXTERN!

Componente active - Aloe Barbadensis, PHYTOSINERGY, complex de vitamine (A, B5, B6, C, E), proteine din soia, taurină, extract de ceai verde, vin roșu. FĂRĂ parabeni, FĂRĂ coloranți, FĂRĂ SLS, FĂRĂ alergeni. Parfum delicat.

Utilizare :

Samponează părul de la rădăcină înspre vârfuri. Rădăcina este cea mai uleioasa zonă, de aceea șamponul trebuie să îndepărteze toate impuritățile. Nu folosți mai mult șampon decât este nevoie, în funcție de lungimea firului de păr. Vârfurile sunt, de obicei, cea mai uscată zonă a părului, de aceea este nevoie de o hidratare în plus. După șamponare, părul se clătește, se „stoarce” ușor și apoi se aplică ALOE loțiune fortifiantă împotriva căderii părului PENTRU UZ EXTERN!

Recomandat : Alopecie, chelie, Caderea parului - Calvitie, Incaruntire prematura, par alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite