Dvr Pharm Raw portocala de Valencia capsule cu uleiuri esentiale 30 cps

Raw portocala de Valencia capsule cu uleiuri esentiale 30 cps

Disponibil la comanda online

SKU 22287
33,79 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Efort intelectual sustinut Imunitate Stres Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Raw portocala de Valencia capsule cu uleiuri esentiale 30 cps de la Dvr Pharm

Uleiul esențial integral Raw portocală de Valencia este obținut din cojile fructelor de Citrus sinensis, provenite din regiunea spaniolă Valencia, prin presare la rece.

Acest ulei are o aromă proaspătă-fructată extrem de apreciată și foarte bine tolerată, care favorizează buna dispoziție și relaxarea. În plus, datorită compoziției sale bogate în limonen, citronelol, dodecanol și naringeninul, acționează în raport cu microorganisme fungice patogene, cu degradarea prematură a celulelor nervoase, cu structura și funcțiile hepatice, dar și cu țesuturile renale.

Pentru a atinge potențialul maxim al uleiului esențial de portocală de Valencia,

a fost creat produsul RAW PORTOCALĂ DE VALENCIA – 30 capsule, uleiul suport din compoziție crescându-i biodisponibilitatea și puterea acțiunilor fiziologice.

Ingrediente/capsulă ulei de Migdale (Prunus dulcis): 192,5 mg; ulei esențial de Portocală-dulce de Valencia (Citrus sinensis)*: 165 mg; capsulă moale (gelatină); ulei din sâmburi de Struguri (Vitis vinifera): 77 mg; ulei de Floarea-soarelui (Helianthus annuus): 77 mg; ulei de Măsline (Olea europaea): 38,5 mg * Origine Spania.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite