BioCo Omega 3 FORTE x 100 capsule

BioCo Omega 3 FORTE x 100 capsule

La comanda, in 1 zi

SKU 22312
89,02 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Hipercolesterolemie Comprimate, tablete
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere BioCo Omega 3 FORTE x 100 capsule de la BioCo

Supliment alimentar sub formă de capsule, cu gelatină moale, conținând acizi grași Omega-3.
Producătorul operează un sistem de siguranţă alimentară certificat conform standardului ISO 22000 şi liniilor directoare ale Bunei Practici de Fabricaţie (GMP)!
Produsul BioCo Omega-3 Forte conține într-o singură capsulă o cantitate semnificativă de 530 mg de EPA și DHA (Omega-3) în total.
EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii și la menținerea funcționării normale a creierului și a vederii. Efectul benefic se obține prin consumul zilnic de minim 250 mg de EPA și DHA, cantitate pe care o asigură o singură capsulă din produs.

Mod de utilizare: pentru adulți, 1-2 capsule moi, administrat cu mult lichid. Ingrediente: ulei de pește, gelatină, agent de umezire (glicerină), extract bogat în tocoferoli (antioxidant).

Acizi grași Omega-3

1 capsulă moale

2 capsule moi

EPA

360mg

720mg

DHA

170mg

340mg

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), la loc uscat, răcoros, și ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură! A se închide ambalajul după utilizare!

Atenţionare: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu utilizați produsul, dacă aveți alergii la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare: 100 capsule moi a câte 1,35g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite