Șosete Exfoliante pentru Tălpi Smooth&Pure Walk Free, 1 pereche | Ariul

Șosete Exfoliante pentru Tălpi Smooth&Pure Walk Free, 1 pereche | Ariul

Disponibil la comanda online

SKU 22461
22,29 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Șosete Exfoliante pentru Tălpi Smooth&Pure Walk Free, 1 pereche | Ariul de la Ariul

Șosete Exfoliante pentru Tălpi Smooth&Pure Walk Free, 1 pereche | Ariul

Masca tip șosetă exfoliantă pentru tălpi Ariul Smooth & Pure este ușor de purtat și conține acizi naturali și extracte de lămâie, papaya și ananas pentru îndepărtarea calusului și tălpi catifelate.

Acest tip de mască pentru picioare este foarte confortabilă și se poartă asemenea unei șosete.Conține agenți de exfoliere non-iritanți ce conferă o îngrijire optimă a tălpilor afectate de calus.

Ingrediente principale: 

 Combinația de ACID din fructe, AHA și BHA slăbește forța de legare dintre lipidele pielii și celulele moarte pentru a descuamarea calusurilor.

 Conține lămâie, papaya, ananas, acid lactic și acid salicilic care înmoaie și îndepărtează celulele dure ale pielii moarte.

 Conține mentol care oferă o senzatie de revigorare.

 Conține alantoină și betaină care ajută la menținerea hidratării.

 Conține ulei de măsline, ulei din semințe de struguri, ulei din semințe de ceai verde, ulei din semințe de șofran, ulei din semințe de tobe, ulei din semințe de broccoli, ulei din semințe de roșii, ulei din semințe de morcov și ulei din semințe de floarea soarelui care ajută la furnizarea de nutrienți esențiali pentru regenerarea pielii picioarelor.

 Conține acetat de tocoferil, extract de fructe Camu Camu, ulei de semințe de coacăze negre și extract de Matricaria care ajută la calmarea și luminozitatea pielii.

Cum se utilizează:

  1.  Curățați și uscați piciorul înainte de folosire.
  2.  Scoateți șosetele din ambalaj.
  3.  Lărgiți partea superioară a șosetelor.
  4.  Încălțați șosetele și purtați-le pentru 45-60 de minute.
  5.  După folosire clătiți cu apă esența rămasă.

*Pielea moartă se va exfolia în 3-5 zile și pielea va deveni catifelată în 4-5 zile de la prima aplicare (întreg procesul de reîmprospătare durează între 7-10 zile de la prima aplicare).

Ingrediente:

Alcohol Denat., Water, Lactic Acid, Isopropyl Alcohol, Urea, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Citrate, Salicylic Acid, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Fragrance, Betaine, Menthol, Disodium EDTA, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Glycerine,
Butylene Glycol, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Ethylhexylglycerin, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ariul: Ariul este un brand de cosmetice coreene, care doreste sa ofere o soluție naturală pentru tenul supus stresului vieții urbane moderne, colecții complete pentru un ten îngrijit și sănătos.Ariul înțelege complexitatea, varietatea și unicitatea fiecărui tip de ten, răspunzând nevoilor acestora în mod corespunzător. Pentru a face asta, apelează la elemente din natură benefice pentru întregul organism, cu rezultate dovedite în menținerea unui stil de viață sănătos. Astfel, în produsele Ariul se găsesc ingrediente precum apa de bambus, aloe vera, arborele de ceai, avocado și rodia, care contribuie semnificativ la sănătatea și frumusețea naturală a pielii.Ariul este construit în baza unor valori puternice, care asigură atât calitatea, cât și intenția și natura produselor. In acest sens, toate produsele sunt fără parabeni, surfactant pe bază de sulfat, uleiuri minerale, coloranți sau arome artificiale. Un alt aspect extrem de important pentru Ariul este ca produsele să nu fie testate pe animale și respectă și promovează această practică, sperând să fie un exemplu pentru industrie.Cu cosmeticele Ariul se poate explora cu încredere frumusețea naturală a tenului, conferindu-i acestuia îngrijirea sănătoasă și prospețimea zilnică de care are nevoie.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite