Attitude Sensitive Skin Baby Natural Unguent protectiv 75ml

Sensitive Skin Baby Natural Unguent protectiv 75ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 22955
96,29 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Skin Baby Natural Unguent protectiv 75ml de la Attitude

ATTITUDE va ofera o solutie 100 naturala, eficienta si sanatoasa Pentru piele atopica, sensibila, uscata Stiati ca apa reprezinta pana la 73 din greutatea nou-nascutului

Nu-i de mirare ca el sau ea este atat de moale si pufosel In timp ce pot avea multa apa in interior, doriti sa pastrati cat mai mult posibil pielea delicata a micutului uscata la exterior.

Acesta este motivul pentru care ATTITUDE Sensitive Skin Natural Unguent de protectie pentru copii formeaza un film impermeabil, de protectie pentru a restabili bariera pielii lor.

Folosim ingrediente hipoalergenice pe baza de plante si minerale, cum ar fi uleiul de ovaz coloidal calmant si uleiul de ovaz, pentru a proteja, calma si hidrata pielea chiar si cu expunere repetata la apa. Produs hipoalergenic Fara parfum.

MOD DE UTILIZARE: Aplicati pe piele ori de cate ori este necesar sau conform recomandarilor unui specialist. Asigurati-va ca pielea ramane bine hidratata si pastrati-o protejata.

INGREDIENTE: Ulei de cocos nucifera, unt de butyrospermum parkii (shea), ulei de seminte de ricinus communis (ricinus communis), poligliceride de soia hidrogenati, faina de sfecla avena sativa,ulei de kernel avena sativa, alcan C15-23, extract de frunze de bisabolol, rosmarimus officinalis (rozmarin), ulei de seminte helianthus annuus (floarea-soarelui).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite