Spray regenerant calmant fata&corp 150ml - Farmona

Spray regenerant calmant fata&corp 150ml - Farmona

Disponibil la comanda online

SKU 23073
28,45 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Spray regenerant calmant fata&corp 150ml - Farmona de la FARMONA

Spuma este recomandata pentru îngrijirea pielii expuse la actiunea nociva a factorilor externi. Hidrateaza intens, calmeaza si regenereaza iritatiile pielii provocate de arsuri usoare sau de expunerea îndelungata la soare sau solariu. Racoreste într-un mod placut si delicat. Concentratia mare de d’panthenol (10%) hidrateaza eficient, regenereaza si reduce roseata, iritatiile si mâncarimile provocate de arsuri. Extractul de galbenele si alantoina au o puternica actiune calmanta si regeneranta, ajutând la vindecarea microleziunilor pielii. Sucul de aloe hidrateaza eficient si calmeaza pielea iritata.
Mod de folosire:
Înainte de utilizare agitati puternic recipientul. Aplicarea pe fata: tineti recipientul în pozitie verticala si pulverizati o cantitate mica în palme dupa care aplicati-o pe fata. Aplicarea pe corp: Pulverizati spray-ul direct pe corp de la o distanta de minim 15 cm. În functie de tipul iritatiei, masati sau lasati sa se absoarba în piele. Preparatul poate fi folosit zilnic pentru calmarea iritatiilor provocate de razele UV sau de actiunea temperaturilor ridicate.
Precautii :
Opriti utilizarea produsului daca apar iritatii sau mancarimi. Nu utilizati produsul pe pielea ranita sau deteriorata. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati expunerea direct in lumina solara. Evitati contactul cu zona ochilor.
Conditii de pastrare: 8-24 grade
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite