Crema de Zi Anti-Age cu Laptisor de Matca Ecologica/Bio 40ml FLEURANCE NATURE

Crema de Zi Anti-Age cu Laptisor de Matca Ecologica/Bio 40ml FLEURANCE NATURE

Disponibil la comanda online

SKU 18955
60,14 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema de Zi Anti-Age cu Laptisor de Matca Ecologica/Bio 40ml FLEURANCE NATURE de la Fleurance Nature

Crema cu textura catifelata, matifianta si nongrasa, potrivita pentru toate tipurile de piele. Pentru a preveni efectele daunatoare ale oboselii, poluarii si stresului si pentru a mentine pielea moale, confortabila si stralucitoare, crema de zi antia-age cu laptisor de matca combina ingrediente active anti-imbatranire si hidratante de inalta performanta extrase din inima naturii:

Laptisorul de matca ajuta la reechilibrarea si revitalizarea pielii, pastrand in acelasi timp elasticitatea acesteia si promovand reinnoirea celulelor.

Extractele de muguri de fag sunt ingrediente active anti-imbatranire recunoscute, promoveaza oxigenarea celulara si ajuta la netezirea microreliefului pielii. Ele ajuta in mod special la prevenirea aparitiei liniilor de expresie si a ridurilor. Mugurii de fag utilizati provin din muntii Ardèche si sunt culesi manual.

Uleiurile de avocado, jojoba si migdale dulci, bogate in acizi grasi, ajuta la hranirea si intarirea barierei de protectie a pielii pentru o piele mai sanatoasa si mai rezistenta.

Untul de shea, bogat in acizi grasi si tocoferol, este renumit pentru actiunea sa hranitoare si rehidratanta asupra straturilor superioare ale epidermei.

Extractele de ceai verde si vitamina E, cu proprietati antioxidante, permit celulelor sa fie mai bine protejate impotriva deteriorarii oxidative legate de radicalii liberi (UV, poluare etc.), care sunt principalele cauze ale imbatranirii pielii.

Ajutand la pastrarea supletei pielii si la reincarcarea ei cu substante nutritive esentiale, aceasta crema va va permite sa o protejati eficient de semnele imbatranirii: pielea pare mai moale si mai ferma, ridurile sunt netezite si tenul isi recapata toata stralucirea!

Textura sa catifelata si nongrasa, cu un parfum pudrat si discret, patrunde rapid si lasa un voal matifiant pe piele.

Ingrediente INCI: aqua, citrus aurantium dulcis (orange) fruit water, glycerin, helianthus annuus (sunflower) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, dicaprylyl carbonate, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate citrate, behenyl alcohol, royal jelly, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, oryza sativa (rice) hull powdwe, persea gratissima (avocado) oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, camellia sinensis leaf extract, fagus sylvatica bud extract*, tocopherol, xanthan gum, parfum (fragrance), dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, benzoic acid, sodium hydroxide, benzyl alcohol, citronellol, linalool.

*ingrediente certificate ecologic

Mod de utilizare: pe pielea curata si uscata, aplicati generos dimineata pe toata fata si gatul. Faceti sa patrunda crema in piele cu masaje circulare usoare.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la loc uscat si racoros. 

Produs in Franta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite