Jason Gel de dus 2 in 1 Calming, pentru fata si corp, pentru barbati, 473 ml

Gel de dus 2 in 1 Calming, pentru fata si corp, pentru barbati, 473 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 22965
99,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cadouri Barbati Produse cosmetice Gel de Dus
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel de dus 2 in 1 Calming, pentru fata si corp, pentru barbati, 473 ml de la Jason

Gelul de dus natural si calmant 2 in 1, pentru fata si corp, multifunctional, este special formulat pentru tipurile de piele sensibila. Formulat cu ulei din seminte de canepa pentru a echilibra pielea si aloe vera pentru a calma, a hidrata pielea, a neutraliza mirosul si a elimina impuritatile. Mirosul delicat va lasa senzatie de improspatare, revitalizare si revigorare.

Seminte de canepa: uleiul care provine din semintele plantei de canepa are un profil bogat de nutrienti si acizi grasi.

Aloe Vera: Aceasta suculenta are o istorie lunga, datand din Egiptul antic. Este folosit in mod obisnuit pentru a calma pielea.

Beneficii:

* O spalare zilnica pentru fata si corp

  Infuzat cu:

* Uleiul din seminte de canepa echilibreaza nivelul pH-ului pielii

* Aloe vera calmeaza, hraneste si hidrateaza pielea

* Lasa un miros revigorant si placut

* Testat dermatolog si hipoalergenic

* Certificat vegetarian, vegan, fara cruzime si fara parabeni si ftalati

* Ecologic, biodegradabil si reciclabil

Mod de folosire:

Usor de folosit in baie, dus sau la chiuveta. Aplicati pe pielea umeda si spumati prin miscari circulare mici. Clatiti bine cu apa calda. Potrivit pentru uz zilnic.

*Pe baza testelor efectuate de consumatori.

Atentie! Pentru uz extern! A nu se lasa la indemana copiilor! Evitati contactul direct cu ochii! Daca apar eruptii sau  iritatii, opriti folosirea si consultati un doctor.

Ingrediente:  Water (Aqua), Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyli Isethionate, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Juniperus Mexicana Oil, Myristica Fragrans (Nutmeg) Kernel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Pimpinella Anisum (Anise) Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice¹ , Cannabis Sativa Seed Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Natural), Limonene, Linalool. ¹ Certified Organic Ingredient

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Jason: Jason ofera o gama larga de produse organice, bio si naturale de la sampon bio pentru copii si adulti. Gama de produse Jason cuprinde:creme de fata bio, creme de corp naturale, apa de gura bio, geluri de dus bio sau sapunuri bio pentru copii. Fabrica Jason din California este procesator organic certificat, fiind primul producator de cosmetice care a primit aceasta certificare de la Californian Certified Organic Farmers Certification.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite