Jason Gel de dus 2 in 1 Refreshing, pentru fata si corp, pentru barbati, 473 ml

Gel de dus 2 in 1 Refreshing, pentru fata si corp, pentru barbati, 473 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 22969
99,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Gel de Dus Cosmetice barbati
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel de dus 2 in 1 Refreshing, pentru fata si corp, pentru barbati, 473 ml de la Jason

Gelul de dus pentru fata si corp 2-in-1, cu multiple actiuni, echilibreaza mintea si improspateaza pielea pentru o revigorare zilnica perfecta. Infuzat cu uleiuri esentiale naturale si ingrediente care iubesc pielea ajuta la neutralizarea mirosurilor si a impuritatilor, in timp ce parfumul delicat va lasa sa va simtiti improspatat, revigorat si plin de energie.

Citrice - Citricele sunt cunoscute pentru parfumul lor revigorant, dar beneficiile lor merg mai departe. Poate stiati ca citricele sunt bogate in vitamina C, dar stiati ca acesta este un antioxidant foarte important pentru piele, cu multe functii in piele? Esential pentru productia de colagen, lupta impotriva radicalilor liberi, antiinflamator si antibacterian pentru a numi doar cateva! Uleiurile de citrice pot ajuta, de asemenea, la echilibrarea uleiurilor sebacee ale pielii.

Ghimbir - Folosit din cele mai vechi timpuri, ghimbirul este un ingredient popular pentru sanatate si frumusete. In ingrijirea pielii este folosit pentru a tonifica si revitaliza pielea.

Beneficii:

* O spalare zilnica pentru fata si corp

* Mandarina bogata in vitamine, bergamota si lamaia neutralizeaza mirosurile

* Ghimbirul conditioneaza si netezeste axilele

* Lasa un miros revigorant si placut

* Testat dermatolog si hipoalergenic

* Certificat vegetarian, vegan, fara cruzime si fara parabeni si ftalati

* Ecologic, biodegradabil si reciclabil

Mod de folosire:

Usor de folosit in baie, dus sau la chiuveta. Aplicati pe pielea umeda si spumati prin miscari circulare mici. Clatiti bine cu apa calda. Potrivit pentru uz zilnic.

*Pe baza testelor efectuate de consumatori.

Atentie! Pentru uz extern! A nu se lasa la indemana copiilor! Evitati contactul direct cu ochii! Daca apar eruptii sau  iritatii, opriti folosirea si consultati un doctor.

Ingrediente:  Water (Aqua), Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil¹ , Aloe Barbadensis Leaf Juice¹ , Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract¹ , Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract¹ , Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Alcohol¹ , Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fragrance (Natural), Limonene, Linalool. ¹ Certified Organic Ingredient.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Jason: Jason ofera o gama larga de produse organice, bio si naturale de la sampon bio pentru copii si adulti. Gama de produse Jason cuprinde:creme de fata bio, creme de corp naturale, apa de gura bio, geluri de dus bio sau sapunuri bio pentru copii. Fabrica Jason din California este procesator organic certificat, fiind primul producator de cosmetice care a primit aceasta certificare de la Californian Certified Organic Farmers Certification.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite