Johnson&Johnson Apa de gura Fresh Burst, 250 ml, Listerine

Apa de gura Fresh Burst, 250 ml, Listerine

Disponibil la comanda online

SKU 22979
13,78 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Igiena dentara
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apa de gura Fresh Burst, 250 ml, Listerine de la Johnson&Johnson

Apă de gură  adăugând 30 secunde de folosire dimineață și seara este tot ceea ce trebuie pentru a obține o protecție de 24 ore împotriva germenilor ce cauzează placa bacteriană, gingivitele și mirosul neplăcut al respirației. 

S-a demonstrat cu ocazia numeroaselor studii stințifice efectuate că folosirea apei de gură Listerine alături de periaj reduce cu până la 52% placa bacteriană și cu 21% gingivitele. 

Este apă de gură numărul 1 mondial folosită de către peste 1 miliard de consumatori. Lupta eficient împotriva bacteriilor ce cauzează placa dentară și gingivită.

Argumente pentru includerea Listerine în rutina zilnică de igienă orală: periajul dentar nu îndepărtează complet placa bacteriană(zone greu accesibile, depinde de dexteritate).

Listerine acționează astfel: îndepărtează placa de pe arcada dentară, acționează pe întreaga cavitate bucală, împiedică repopularea bacteriană, nu depinde de dexteritate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Johnson&Johnson: Johnson&Johnson - producator de cosmetice copii si adulti. Gama variata de produse printre care se numara marca Jonhnson'Baby, apa de gura Listerine (diverse sortimente), tampoane o.b. Pro Confort, creme si lotiuni ingrijire corporala marca Neutrogena.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite