Salinfitosept, 150ml, Tibuleac

Salinfitosept, 150ml, Tibuleac

Disponibil la comanda online

SKU 22819
20,95 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Bronsita Gripa / Raceala Astm bronsic Produse cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Salinfitosept, 150ml, Tibuleac de la Tibuleac

Salinfitosept imbina benefiiciile salinoterapiei si fitoterapiei intr-o solutie terapeutica pe baza de apa minerala salina, extrasa din acviferul subteran al statiunii Ocna-Sugatag, Maramures si extract concentrat din 11 plante medicinale realizate de farm. Gh.

Tibuleac impreuna cu alti
specialisti.Salinoterapia este o metoda terapeutica ce utilizeaza factori salin naturali sub forma aerosolilor, avand proprietati preventive si de tratare a afectiunilor respiratorii: starile de raceala, rinite, sinuzite, laringite. Desensibilizeaza in caz de alergii si este favorabil in astm bronsic, bronsite, recuperare TBC.

Aerul salin confera un somn linistit odihnitor poate reduce sforaitul si este adjuvant in problemele respiratorii cauzate de fumatul activ sau pasiv, in starile de epuizare, alergii, stres, imunodepresii cauzate de mediul viciat si poluare excesiva.
Prin inhalare mucoasele cailor respiratorii sunt decongestionate si dezinfectate de posibilele focare, de infectie care pot declansa sau intretine boli respiratorii si pot scadea imunitatea organismului.

Fitoterapia este o metoda straveche redescoperita care utilizeaza plantele pentru sustinerea sanatatii organismului.
Complexitatea substantelor bioactive din apa minerala salina si din extractul de plante medicinale, efectul sinergic dintre acestea si modul de utilizare intern-extern confera produsului un spectru larg si profund de actiune la nivelul intregului tract respirator superior, avand proprietati antiseptice, bactericide, fluidizare, expectorante, antiinflamatoare, contribuind la decongestionarea mucoasei acestuia si la sustinerea imunitatii si rezistentei organismului.
Recomandat in:
afectiuni respiratorii (stari de raceala, rinite, sinuzite, laringite)
in caz de alergii
astm bronsic
bronsite
recuperare TBC

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Tibuleac: TIBULEAC PLANT este un producator roman de produse din plante. Gama de produsele Tibuleac cuprinde: creme cu untul pamantului, lotiune de masaj, salinfitosept spray si bitter.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite