Deodorant natural din canepa 10ml, Endoca

Deodorant natural din canepa 10ml, Endoca

La comanda, in 2 zile

SKU 20072
62,40 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Deodorant natural din canepa 10ml, Endoca de la Endoca

Protejează-ți subrațul de mirosuri neplăcute și chimicale cu deodorantul nostru din cânepă organică. O formulă unică cu extract de cânepă și aromă de lime natural care îți lasă pielea subrațului fină, calmă și cu miros proaspăt. Cânepa este un puternic antioxidant ale căror proprietăți calmează pielea iritată a subrațului și protejează pielea în așa mod încât nu blochează eliberarea de toxine prin transpirație.

Rădăcina de maranta și bicarbonatul de sodiu combate mirosul neplăcut fără a fi nevoie de aluminium. Ideal pentru uz zilnic, benefic transpirației excesive. Nu conține parabeni, sulfați sau alte chimicale

INGREDIENTE : Ingrediente comestibile naturale Unt de shea organic, pudră de maranta, bicarbonat de sodiu, ulei de cocos, ceară de albine, ulei de lime, vitamina E, cânepă organică Terpenes Myrcene, Limonene, Alpha & Beta-pinene, Linalool, B-caryophyllene, Caryophyllene oxide, Terpinolene and Humulene.

Alte molecule naturale Ceară din planta de cânepă, alkaline, compuși nitrogeni, amoniaci, aldehide, ketone, flavonoide, vitamine, apă, cofactori și co-nutrienți esențiali.

MOD DE FOLOSIRE Aplicați puțină cremă pe subraț și masați bine pe piele; permite-ți pielii să absoarbă bine înainte să vă îmbrăcați. Utilizați în orice moment al zilei pentru protecție naturală împotriva mirosului Exfoliați pielea subrațului în mod regulat pentru a înlătura toxinele și pentru a Evita blocarea porilor.

Sugestie de igienă: aplicați crema deodorant doar după ce ați spălat bine mâinile. Stocați produsul într-un loc răcoros.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite