PROBIOS Biscuiti fara zahar cu cacao si alune 200g BIO

Biscuiti fara zahar cu cacao si alune 200g BIO

Disponibil la comanda online

SKU 18511
26,09 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Dulciuri Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Biscuiti fara zahar cu cacao si alune 200g BIO de la PROBIOS

 Descriere produs: acesti biscuiti fara zahar de la Probios ofera o noua modalitate de a lua un mic dejun fara zahar. Produsi cu faina de grau, reteta fara oua si fara lapte, sunt potriviti pentru cei care urmeaza diete specifice.

Dulceata delicata provine din eritritolul organic, substanta naturala extrasa din porumb cu un proces de fermentare, similar cu maturarea fructelor. Incercati intreaga linie de biscuiti fara zahar.

Ingrediente: faina de grau*, *Ulei de floarea-soarelui, indulcitor: *eritritol, *amidon de porumb, *1,7% pudra de cacao, *0,7% pasta de alune, agenti crescatori (tartrat de monpotasiu, hidrogen carbonat de sodiu), aroma naturala vanilie. * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Contine gluten. Poate contine urme de arahide, soia, seminte de susan, nuci si anume: migdale (Amygdalus communis L.), alune (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci de caju (Anacardium storico), nuci pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci macadamia sau nuci Queensland (Macadamia ternifolia). 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite