Etera Prod Pasta de Dinti Etera Musetel si Echinacea Plant Activ, 75 ml

Pasta de Dinti Etera Musetel si Echinacea Plant Activ, 75 ml

Disponibil la comanda online

SKU 23055
14,78 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Igiena dentara
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pasta de Dinti Etera Musetel si Echinacea Plant Activ, 75 ml de la Etera Prod

Pasta de Dinti Etera Musetel si Echinacea Plant Activ, 75 ml: este o pasta de dinti cu actiune antiinflamatoare, dezinfectanta si cicatrizanta. Datorita extractelor de musetel si echinacea din compozitia produsului, acesta contribuie la inactivarea toxinelor.

Mod de utilizare: Se periaza dintii de minim doua ori pe zi, timp de 3 minute, prin miscari executate corect. Asociaza produse complementare de ingrijire, precum apa de gura sau ata dentara, pentru o igiena cu adevarat completa.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Etera Prod: Etera Prod s-a nascut din respectul deosebit pentru natura si o pasiune mai veche pentru descoperirea efectelor miraculoase ale plantelor. Avand la baza o dotare tehnica performanta si oameni cu calitati deosebite, compania a reusit creeze o sortimentatie bogata de produse care sa acopere o arie larga de nevoi si cerinte. Componentele care stau la baza fabricarii produselor sunt extracte de plante: musetel, coada soricelului, arnica, galbenele, salvie, echinaceea, urzica, brusture, mesteacan, cimbrisor, busuioc si iedera, însa principiul activ al produselor este uleiul de catina. Acesta este obtinut din fructele proaspete de catina folosind o tehnologie proprie.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite