Georganics Pasta de dinti tablete English Peppermint 120 buc

Pasta de dinti tablete English Peppermint 120 buc
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Igiena dentara

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Pasta de dinti tablete English Peppermint 120 buc de la Georganics

Pasta de dinti tablete English PeppermintGeorganics120 buc

Pasta de dinti tablete English Peppermint - un mod eficient si plin de prospetime de a ne spala dintii, pasta care ia forma unei tablete.

Tabletele naturale sunt 100% lipsite de ingrediente de sinteza si coloranti. In schimb se folosesc agenti de curatare naturali, furnizand inclusiv efervescenta necesara spalarii precum potasiul bitartrat si bicarbonatul de sodiu. Aromele tabletelor sunt obtinute din uleiuri esentiale provenind din culturi organice, respectand ciclicitatea sezoniera a agriculturii.

Uleiul organic de menta furnizeaza tabletelor English Peppermint o aroma puternic-mentolata. Efervescente in mod natural si parfumate cu ulei esential de menta organic.

Tabletele naturale sunt ambalate in borcanas din sticla reciclabila, cu capac din aluminiu si in cutie de carton reciclabil.

Continut 120 tablete: necesarul pentru 8 saptamani / 1 persoana / utilizare de 2 ori pe zi

  • formula organica, fara fluor, SLS si glicerina
  • PETA cruelty-free
  • vegan
  • zero waste.

Promisiunea Georganics. Cu adevarat natural! Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza in manufactura din Anglia exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala.

Sustenabil. Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.

Ingrediente principale: menta.