Biointimo Absorbante de noapte 8 buc

Absorbante de noapte 8 buc

Disponibil la comanda online

SKU 10221
11,93 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Absorbante de noapte 8 buc de la Biointimo

Absorbante de noapte, Biointimo, 8 buc

Absorbante de zi - absorbante sanitare de noapte cu efect hemolitic si cu test vaginal pH de autotestare inclus. Prin efectul lor unic hemolitic, absorbantele Biointimo sunt capabile sa distruga celulele din sangele menstrual si de asemenea, sa reduca reproducerea anumitor bacterii daunatoare. Absorbantele Biointimo ofera un important suport extern pentru imunitatea dvs feminina sensibila si neutralizeaza efectiv mirosurile neplacute fara a utiliza aditivi chimici si arome de parfum alergice. Marea capacitate de retinere a lichidelor va va oferi cea mai buna senzatie de confort in noptile cele mai grele ale menstruatiei. Testul vaginal pH pe care-l veti gasi in fiecare pachet Biointimo se poate folosi acasa rapis si usor penru a recunoaste infectiile chiar si intr-un prim stadiu in care nu se simt nici un fel de simptome. In 30 de secunde veti sti nivelul unei posibile inflamatii prin simpla comparatie a pH-ului dvs vaginal actual, cu cardul-test. Mentinerea la un nivel normal a valorii pH-ului dvs vaginal poate juca un rol foarte important in mentinerea sanatatii dvs intime!

Atentie! Daca rezultatul testului indica alta culoare decat cea din caseta ''REGULAR'' trebuie sa consultati un medic! Testul pH nu este relevant daca aveti diabet, sunteti insarcinata, va aflati in perioada menstruatiei sau in tratament cu hormoni sau medicamente. Cu 48 de ore inainte de efectuarea testului, evitati actul sexual.


Absorbante de noapte 8 buc - producator Biointimo se regaseste in categoria Igiena intima si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

 • General
  • Ingrijire
   Igiena intima
 • General
  • Igiena intima
   Absorbante si tampoane

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biointimo: Biointimo - este o marcă unică pe piaţa produselor de igienă intimă. Absorbantele si servetelele umede Biointimo sunt fabricate prin tehnologia premium şi conţin ingrediente naturale pentru a asigura o îngrijire perfectă care să răspundă cerinţelor femeii moderne!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social