Biofarm Nervocalmin Somn Usor cu Valeriana 20 capsule

Nervocalmin Somn Usor cu Valeriana 20 capsule
30,35 lei

Nu este in stoc

Descriere Nervocalmin Somn Usor cu Valeriana 20 capsule de la Biofarm

Nervocalmin Somn Usor cu Valeriana, Biofarm, 20 capsule

Nervocalmin Somn Usor cu Valeriana - pentru un somn linistit! Este un produs ideal pentru un somn linistit si sanatos, datorita efectului sinergic al celor doua ingrediente naturale, melatonina si valeriana.

Melatonina este un hormon inrudit cu serotonina, produs de glanda pineala,localizata in creier si actioneaza ca un puternic "cronobiologic", mentinand ritmurile circadiene normale. Supranumita "hormonul somnului",melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn. Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0.5mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie. De asemenea, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1mg de melatonina inainte de culcare.

Valeriana actioneaza in armonie cu ciclul natural al organismului contribuind la relaxarea acestuia, pentru sustinerea calitatii somnului. Datorita actiunii Valerianei, Nervocalmin somn usor cu Valeriana favorizeaza aparitia fazei de somn profund fara vise (etapa cea mai odihnitoare a somnului) si marirea perioadei de somn, prin micsorarea timpului pana la instalarea somnului si prin reducerea procentului de treziri nocturne.

Precautii si contraindicatii: produsul nu trebuie utilizat de catre persoanele sensibile / alergice la melatonina, valeriana, compusii pe baza de soia sau la oricare dintre celelalte componente. La persoanele sensibile la melatonina, precum si la administrarea in exces, melatonina poate determina neliniste,insomnie, slabiciune, dureri de cap, ameteala, somnolenta, stari depresive sau simptome digestive. Nu se recomanda utilizarea de produse care contin melatonina sau valeriana inainte de activitati ce necesita atentie sau concentrare. Melatonina si valeriana pot accentua proprietatile sedative ale hipnoticelor, de aceea nu se recomanda utilizarea concomitenta. Se recomanda evitarea alcoolului inainte, in timpul si imediat dupa utilizarea suplimentului cu melatonina si valeriana. Nu este recomandata utilizarea acestui supliment in perioada sarcinii si alaptarii.


Nervocalmin Somn Usor cu Valeriana 20 capsule - producator Biofarm se recomanda pentru Insomnie si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Melatonina 3 mg; Valeriana 80 mg.

Administrare

1 capsula pe zi, administrata seara, cu 30 de minute inainte de culcare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biofarm:

BIOFARM este unul dintre primii producatori romani de medicamente si suplimente alimentare. De peste 90 de ani Biofarm este alaturi de specialistii din Romania in cursa pentru descoperirea celor mai bune solutii pentru mentinerea sanatatii oamenilor.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social